ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : Διπλό τηλεοπτικό χτύπημα «μαγειρεύει» φέτος η Αργυρώ στον ΑΝΤ1 !

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες...!

Την ώρα που όλο αυτό τον καιρό κανείς δεν γνώριζε με σιγουριά το τι ακριβώς πρόκεται να συμβεί στην συνεργασία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τον ΑΝΤ1 και το κατά πόσο η γνωστή τηλε-μαγείρισσα θα συμμετείχε και πάλι στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του καναλιού, εκείνη με τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου όχι μόνο είχε δώσει τα χέρια εδώ και καιρό, αλλά τα κατάφεραν και συμφώνησαν η παρουσία της Αργυρώς αυτό το χειμώνα να είναι… νταμπλ στο πρόγραμμά τους!

Με άλλα λόγια; Η Αργυρώ ετοιμάζεται αυτό το χειμώνα να φορέσει ξανά την ποδιά της μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και με… όπλο της την κουτάλα, να εισβάλλει για τα καλά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση όχι μίας, αλλά δύο εκπομπών !

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε, δύο εκπομπών ! Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του «TLIFE», η γνωστή μαγείρισσα δεν θα παρουσιάζει μόνο την καθημερινή, πρωινή εκπομπή της, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά και με τον νομο και δεύτερη σεζόν, αλλά θα παρουσιάζει δική της εκπομπή και τα Σαββατοκύριακα.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου θα έχουν περίπου 20λεπτη διάρκεια και θα ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα μυστικά όχι της ελληνικής κουζίνας, αλλά της ζαχαροπλαστικής, μιας και η αλήθεια είναι, πως λίγο παραπάνω ζάχαρη επιβάλλεται πια να υπάρχει στην ζωή μας !

Νάνσυ Νικολαΐδου