Η αποκάλυψη που προκαλεί ερωτηματικά για τον θάνατο του Κυριάκου Μετζιδάκη στα Χανιά!

Κυριάκος Μετζιδάκης

Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες.

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του πατέρα του η Ασφάλεια Χανίων, εξέφρασε ο γιος του άτυχου επιχειρηματία Κυριάκου Μετζιδάκη.

[dfp_ads id=236982]

Ο 60χρονος βρέθηκε νεκρός πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του,  μέσα στο αμάξι με το οποίο είχε χαθεί, στο βυθό του λιμανιού της Σούδας. Ο Εισαγγελέας μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης από την εκπομπή,  είχε δώσει εντολή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων,  επαγγελματίες δύτες να ψάξουν στο λιμάνι.

Αν και ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η οικογένεια του Κυριάκου Μετζιδάκη ζητάει να εξεταστεί το αυτοκίνητο από εμπειρογνώμονες. Ερωτήματα προκαλεί στους συγγενείς του το γεγονός ότι το τιμόνι όταν ανασύρθηκε το όχημα από το βυθό,  βρέθηκε σπασμένο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μετζιδάκη, όταν ζήτησε από την Ασφάλεια Χανίων να ορίσει εμπειρογνώμονα του είπαν ότι δεν χρειάζεται. Όταν όμως η οικογένεια τους γνωστοποίησε την πρόθεση τους να ορίσουν οι ίδιοι ειδικό, είπαν τελικά πως το ίδιο θα πράξουν και εκείνοι.

Πηγή: anikolouli.gr