Αποκαλύψεις της Λιάνας Κανέλλη στο ΣΚΑΪ: “Μόνο ο Α. Λοβέρδος είχε καταλάβει την απάτη με τις ΜΚΟ” – Ο Γ. Παπανδρέου “έπινε ουισκάκι”

Tι αποκάλυψε η βουλευτής του ΚΚΕ στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου

 Μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταλάβει την απάτη με τις ΜΚΟ, σύμφωνα με την Λιάνα Κανέλλη η οποία, μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ» του Νίκου Ευαγγελάτου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Όπως υποστήριξε η βουλευτής του ΚΚΕ, το κόμμα της ήταν το πρώτο που το 2001 είχε ζητήσει έρευνα για τις ΜΚΟ, και αυτό ήταν έργο δικό της και του Αντώνη Σκυλλάκου.

«Εξαιτίας των ερωτήσεων του ΚΚΕ “έσκασε” το θέμα. Όταν ο “Ριζοσπάστης” δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο για το θέμα των ναρκών δημιουργήθηκε τεράστιο ζήτημα και καταθέσαμε ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι πέρασε πολλές ώρες στο γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου, «ο οποίος έπινε ουισκάκι».

Όσον αφορά στον Αλεξ Ρόντος, είπε: «Αυτόν με τα γυαλάκια και την κόκκινη γραβάτα εμείς τον έχουμε ζήσει σαν κόμμα όταν τον βλέπαμε στην επιτροπή χωρίς να τον γνωρίζουμε και χωρίς να μας τον συστήσουν».

Η κυρία Κανέλλη είπε ακόμη ότι η συγκεκριμένη οργάνωση όχι απλά «έτρωγε λεφτά» σε διεθνές επίπεδο, αλλά προσλάμβανε και πρώην στρατιωτικούς για να κάνουν τη «βρωμοδουλειά».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο newsit