Αποκαλύψεις για το θρίλερ του Αγρινίου: «Μου μίλησε για την κοπέλα και για την συμμορία που την εκβίαζε…»

Μετά από μήνες αδιάκοπης και μεθοδικής έρευνας, η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε ντοκουμέντα που δεν είχαν μέχρι σήμερα δει το φως της δημοσιότητας, στο θρίλερ του Αγρινίου.

Στην εκπομπή της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, φίλοι του άτυχου Δημήτρη Τσινιά 20 χρόνων, αποκάλυψαν όλα όσα τους εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, πριν χάσει τη ζωή του στο στημένο «τροχαίο»…
Τα όσα ήρθαν στο φως οδηγούν σε μια παρέα «σκληρών» νέων, που δρα ως συμμορία στην περιοχή…
Για πρώτη φορά, μίλησαν για απειλές , όπλα, ραντεβού –ενέδρες, καταδίωξη από μαύρο τζιπ και τον περίεργο ρόλο μιας κοπέλας, που είχε εμπλακεί με τη συμμορία και το θύμα τη προστάτευε.
Πλέον το ψεύτικο οικοδόμημα του τροχαίου ατυχήματος γκρεμίζεται και ολοκληρώνεται το παζλ ενός καλά μελετημένου εγκλήματος… Στην εκπομπή μάρτυρες τηλεφωνούσαν από το Αγρίνιο και έδιναν στοιχεία για μέλη συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή.

[dfp_ads id=236982]

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Ανδριάς, που βρέθηκε στο στούντιο, τόνισε ότι θα καταθέσει νέο υπόμνημα στον Εισαγγελέα με τα στοιχεία που παρουσίασε το «Τούνελ» και με τις νέες μαρτυρίες που φώτισαν το θολό τοπίο.
«Οι μάρτυρες έχουν συνθέσει το παζλ και προς τιμήν τους τέθηκαν στη διάθεση της Δικαιοσύνης» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. «Η μήνυση για ανθρωποκτονία που έχουμε καταθέσει, θα ανοίξει το δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας».

Απηύθυνε έκκληση στην κοπέλα που προστάτευε το θύμα, να πει στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει για τα μέλη της συμμορίας. «Το οφείλει στη μνήμη του και ίσως με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει κι άλλα θύματα» κατέληξε.

Ο Δημήτρης Τσινιάς 20 χρόνων, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014, στην έξοδο του τούνελ της οδού Γεωργίου Παπανδρέου. Ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, απέδειξε με την έρευνα του την εμπλοκή άλλου οχήματος. Αυτό προέκυψε και από δύο μάρτυρες που βρήκε το «Τούνελ» στον τόπο του συμβάντος, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα μαύρο τζιπ που χτύπησε τη μηχανή του άτυχου νέου.

 «Μου μίλησε για την κοπέλα και για την συμμορία που την εκβίαζε…»

Η φίλη του νεαρού Δημήτρη Τσινιά μίλησε στην εκπομπή για όλα όσα της είχε αποκαλύψει πριν χάσει τη ζωή του.
«Μου είχε κάνει εντύπωση το τατουάζ με την ημερομηνία στο χέρι του, γιατί ήταν πρόσφατη. Στην αρχή δεν ήθελε να μου πει τι σήμαινε για εκείνον . Μετά από πιέσεις , μου αποκάλυψε πως αναφερόταν στην ημέρα που θέλησαν να τον σκοτώσουν.»
Η μάρτυρας επέμενε να μάθει λεπτομέρειες αλλά ο Δημήτρης ήταν ανένδοτος. Κάποια μέρα πιεσμένος από διάφορα γεγονότα, άρχισε να της διηγείται τα περιστατικά που είχε ζήσει και που τον σημάδεψαν.
«Μου μίλησε για μια κοπέλα που κάποιοι εκμεταλλεύονταν και ο ίδιος βοήθησε με αποτέλεσμα να «μπει στο μάτι τους»».
Η μάρτυρας ισχυρίστηκε πως η «σκληρή» παρέα από τότε, δημιουργούσε προβλήματα στο φίλο της.
«Μια μέρα που η κοπέλα ήταν για καφέ, βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με τη συγκεκριμένη παρέα της. Τηλεφώνησε ξανά στον Δημήτρη για βοήθεια, εκείνος έφτασε στο σημείο, και τότε η «συμμορία» άρχισε να τον κυνηγά με απειλητικές διαθέσεις . Προσπάθησε να κρυφτεί με το μηχανάκι του σε μια πυλωτή πολυκατοικίας. Έγινε όμως αντιληπτός από ένα μέλος της παρέας που συνέχισε να τον κυνηγά με όπλο! Ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή και ο Δημήτρης κατάφερε να ξεφύγει», είπε στο «Τούνελ» η φίλη του θύματος .
«Ο Δημήτρης πιστεύω ότι γνώριζε ποιοι ήταν αλλά δεν μου αποκάλυψε τα ονόματα τους γιατί δεν ήθελε να μπλέξω. Όσον αφορά την κοπέλα, ξέρω ποια είναι…» κατέληξε η μάρτυρας.

Πηγή: anikolouli.gr