Αποδράστε με 83 ευρώ μετ' επιστροφής το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Με τιμές αεροπορικών εισιτηρίων μετ' επιστροφής από 71 ευρώ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Ιούνιος θα μας βρει σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη! Το θερμόμετρο έχει ήδη αρχίσει να καταγράφει "καυτές" θερμοκρασίες και δύσκολα θα κλείσουμε τα μάτια σε απίστευτες ευκαιρίες για μια μίνι απόδραση σε γνώριμους ή ανεξερεύνητους προορισμούς.

Φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς τα πιο οικονομικά αεροπορικά «πακέτα» ώστε να απολαύσετε τις ομορφιές της Ελλάδας και του εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Η «έξυπνη» ταξιδιωτική υπηρεσία του newsit Smart Air Deals σας… ταξιδεύει με 83 ευρώ στη Σκύρο, με 88 ευρώ στη Ρόδο, με 138 ευρώ στη Σόφια, με 143 ευρώ στη Βιέννη, με 150 ευρώ στη Γενεύη και με 160 ευρώ στη Ρώμη!

Μη χάνετε χρόνο γιατί οι προσφορές εξαντλούνται, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων μπορούν να διαφοροποιηθούν από στιγμή σε στιγμή.

Στην ενότητα Τριήμερο Αγίου Πνεύματος θα βρείτε τα 20 φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) από την Αθήνα προς οποιονδήποτε προορισμό για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

SMART AIR DEALS NEWSIT

Η νέα υπηρεσία ταξιδιών του newsit συγκρίνει για εσάς τις φθηνότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων προκειμένου να επωφεληθείτε από πραγματικές ευκαιρίες από το αεροδρόμιο της Αθήνας για τον προορισμό που επιθυμείτε.

Αξιοποιούμε τις προφορές των αεροπορικών εταιρειών και των online ταξιδιωτικών πρακτορείων για την εύρεση της καλύτερης δυνατής τιμής.

Ανά έξι ώρες αναζητούμε τόσο τις πιο οικονομικές πτήσεις, όσο και το ταξιδιωτικό γραφείο που τις προσφέρει στη χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε αν δεν προλάβετε μία προσφορά, να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα για μία νέα.

Βρείτε μόνοι σας τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε κάνοντας κλικ εδώ

Στην ενότητα BEST DEALS συγκεντρώνουμε τα 20 φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) από την Αθήνα για τους επόμενους 6 μήνες προς οποιοδήποτε προορισμό με μέγιστη χρονική διάρκεια ταξιδιού έως και 8 ώρες (συμπεριλαμβανομένου του ενδιάμεσου σταθμού), ανεξαρτήτως ημερομηνιών.

Αν πάλι, θέλετε να επιλέξετε εσείς τον προορισμό σας, στη μηχανή ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ μπορείτε να επιλέξετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα συγκρίνουμε τις τιμές των εισιτηρίων από όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Σας ενδιαφέρει να ταξιδέψετε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά δεν έχετε ακόμη καταλήξει ποιόν προορισμό θα επιθυμούσατε να επισκεφθείτε; Εισάγετε τις επιθυμητές ημερομηνίες για την απόδρασή σας και αφήστε μας να βρούμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές σε μέχρι και 50 διαφορετικούς προορισμούς.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε συγκεκριμένο προορισμό και δεν γνωρίζετε πότε, εμείς θα σας προτείνουμε μέχρι και 50 διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες και πτήσεις.

Βρείτε μόνοι σας τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε, μέσα από την ειδική εφαρμογή στη Homepage του newsit.gr ή κάνοντας κλικ εδώ.

Καλό σας ταξίδι!