Αποχωρεί από τον Alpha o Τζώνη Καλημέρης

Είναι οριστικό. Πότε αφήνει τη θέση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού της Κάντζας;

 Από χθες κάνει τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως ο Τζώνη Καλημέρης αποχωρεί από τον Alpha. H είδηση αυτή έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία και όχι άδικα αφού, ο κ. Καλημέρης είναι ένα δυνατό στέλεχος του καναλιού και η πορεία του στον χώρο είναι ιδιαιτέρως πετυχημένη.

Πρέπει να πούμε ότι το κανάλι της Κάντας φέτος διανύει  μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία και είναι πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, κάτι το οποίο  οφείλεται στον Τζώνυ Καλημέρη και έτσι οι φήμες που θέλουν τον ισχυρό άντρα του καναλιού να αποχωρεί δημιουργεί ερωτηματικά,

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Τζώνη Καλημέρης όντως ανήκει πλέον παρελθόν για τον Alpha, λόγω γόρτου εργασίας, καθώς εδώ και λίγο καιρό ασχολείται και με θεατρικές παραγωγές. Ήταν κάτι που επιθυμούσε να κάνει και όπως ο ίδιος είπε στο κανάλι, δε μπορεί να συνδυάσει και τα δυο ταυτόχρονα καθώς η νέα του δραστηριότητα απαιτεί πολύ χρόνο.

Οι πληροφορίες μου λένε λοιπόν πως στο τέλος του μήνα Νοεμβρίου, ο κ. Καλημέρης αποχωρεί οριστικά , κλείνοντας πίσω την πόρτα.