Απλήρωτος από το MEGA Θανάσης Ευθυμιάδης: «Αν χάσω το σπίτι μου θα πάρω ένα κανόνι και θα τους γκρεμίσω»!

"Έχω ζήσει τα χρυσά χρόνια, τα χρυσά λεφτά. Τώρα περιμένω κι εγώ και η γυναίκα μου το MEGA να μας δώσει τα χρήματα".

Η υπομονή του Θανάση Ευθυμιάδη με το Μεγάλο Κανάλι φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της. Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, είναι έτοιμος για όλα…

Είχες κάποια τηλεοπτική πρόταση φέτος;

Όχι, αλλά αν μάθω τούρκικα κάτι μπορεί να γίνει. Έχω ζήσει τα χρυσά χρόνια, τα χρυσά λεφτά. Αυτό που περιμένω αρχικά είναι το MEGA να μου δώσει τα χρήματα που μου χρωστάει από το σίριαλ «Κούκλες» που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά και στη γυναίκα μου από τη συμμετοχή της στο «Με λένε Βαγγέλη». Δεν μας έχουν πληρώσει και μας λένε ότι δεν έχουν χρήματα. Οπότε, δεν τους αφήνω το περιθώριο για οποιαδήποτε πρόταση. Αλλά δεν γίνεται και τίποτα.

Και τι κάνεις;

Μένω πίσω στις υποχρεώσεις μου. όταν ένα ολόκληρο MEGA δεν έχει λεφτά και εγώ αδυνατώ να εξοφλήσω τους δικούς μου λογαριασμούς… Αν μας φέρουν στα άκρα και οι πολύ πλούσιοι συνεχίσουν να μη μας πληρώνουν και να μην είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, τότε πώς οι φτωχοί θα συνεχίσουν να είναι τυπικοί; Πιστεύω ότι θα υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Θα με οδηγήσουν στα άκρα αν δεν με πληρώσουν και πάω να χάσω το σπίτι μου. Για να προστατεύσω την οικογένειά μου θα πάρω ένα κανόνι και θα τους γκρεμίσω! Είμαι μισός Πόντιος και μισός Μικρασιάτης. Έχω ζήσει ξεριζωμούς από την οικογένειά μου και με αυτές τις ιστορίες μεγάλωσα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους επιτέλους.

Διαβάστε ακόμα:

To ξέσπασμα του Θανάση Ευθυμιάδη: Το Mega Channel δεν έχει λεφτά! Nα κάνουμε έρανο για να βοηθήσουμε!

Δημητρίεβιτς: Φοβάται ότι θα την διώξουν από την χώρα μαζί με τα παιδιά της…

Η Άννα Δημητρίεβιτς και η γυμνή φωτογράφηση με τον Θανάση Ευθυμιάδη

Ευθυμιάδης: Όταν έκανα το «Ντόλτσε Βίτα» ήμουν του «ποιοτικού» θεάτρου

Δημητρίεβιτς: “ Αν δεν υπάρχει δουλειά στο μέλλον, μπορεί να φύγουμε από εδώ και να ζήσουμε σε κάποιο χωριό”

Δημητρίεβιτς: “Δεν θα βαφτίσω τα παιδιά μας και δεν θα τους επιβάλλω σε τι θρησκεία να πιστέψουν”