ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έφηβη γεννά στη μέση του δρόμου και παρατάει το βρέφος (VIDEO)

Μοιάζει αδύνατον να το πιστέψει κανείς. Αλλά η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Και είναι επίσης σοκαριστική...

Μια έφηβη περπατά στο δρόμο της Τουρκίας μαζί με τους γονείς της. Και ξαφνικά, το μωρό πέφτει στο πεζοδρόμιο. Και οι τρεις σταματούν, το κοιτούν, γυρίζουν και φεύγουν! Η εικόνα έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Για καλή τύχη του μικρού, από το σημείο έτυχε να περνά λίγα λεπτά μετά ένας άνδρας. Που δε μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει. Αλλά τουλάχιστον αντιδρά. Καλείται η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο που λίγα λεπτά μετά, φτάνουν εκεί όπου έχει εγκαταλειφθεί το βρέφος.

Το μωράκι κατάφερε να επιζήσει και το προσωπικό του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το ονόμασε Ετσέμ Αχού.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, η έφηβη μητέρα είπε αργότερα στην αστυνομία ότι όντως γέννησε καθώς περπατούσε. «Κάτι έπεσε από μέσα μου. Νόμιζα πως ήταν θρόμβος. Δεν ήξερα πως ήταν το μωρό». Οι δε γονείς της υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους ήταν καν έγκυος.

Το προσωπικό το νοσοκομείου, όμως, είπε πως το νεογέννητο βρέθηκε δεμένο με τον ομφάλιο λώρο, που σημαίνει ότι γεννήθηκε νωρίτερα. Και η αντίδραση της μητέρας και των γονιών της, όπως φαίνεται στο video, μάλλον οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν.

Το περιστατικό συνέβη στο προάστιο Μπαγκτσιλάρ της Κωνσταντινούπολης, όπου κυρίως διαμένουν φτωχές οικογένειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ