Απίστευτος καυγάς στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! «Τι λέτε κυρία μου»!

Φοβεροί διάλογοι με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Χριστίνα Παπανικολάου!

Σήμερα το πρωί ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Με αφορμή την αιθαλομίχλη και τις ανακοινώσεις για τον περιορισμό στη χρήση των τζακιών, ο δημοσιογράφος, συνομίλησε με την Γ.Γ. Δημόσια Υγείας και όσα επακολούθησαν είχαν ιδιαίτερη…ένταση!

Τι λέτε τώρα κυρία μου! Θα μου μάθετε την δουλειά μου μετά από 40 χρόνια; Τον Υπουργό σας; Σκυλάκι μπορεί να έχετε και αυτοκινητάκι, αλλά ο Υπουργός δεν είναι σας αλλά Υπουργός μας! θα μου κάνετε εσείς κριτική; Εγώ θα ελέγξω εσάς»!

Η Χριστίνα Παπανικολάου απαντούσε, εξοργίζοντας τον Γιώργο Παπαδάκη ακόμα περισσότερο…: «Το κάνετε με ένα τρόπο που είναι λαϊκίστικός και υπερβολικός. Εγώ δεν φοβάμαι να σας το πω».

«Να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με όλα αυτά περί λαϊκισμού. Είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και να τον πάρετε πίσω.. Μιλάτε από ένα προστατευμένο περιβάλλον με παράνομες εγκαταστάσεις air condition. Θέλω να μου πείτε πόσο καίτε στο Υπουργείο σας. Όταν το χειμώνα έχετε ζέστη και δροσιά το καλοκαίρι, δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι για τον ελληνικό λαό».

Το καλύτερο, όμως, το κράτησε για το τέλος…: «Ο Τόμσεν μας δάνεισε. Δεν μας δανείσατε εσείς»

Το τι επακολούθησε, δείτε το…!


Περισσότερα latest news »