Απίστευτη σύμπτωση στην υπόθεση εξαφάνισης του Χρήστου Μερεντίτη

Μάρτυρας κλειδί είναι ο 41χρονος κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση του Κορωπίου.

Τον Μαϊο του 2014 ο Χρήστος Μερεντίτης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Κορωπί. Στις έρευνες που είχαν γίνει τότε είχε βρεθεί σε μια αποθήκη κηλίδες αίματος του αγνοούμενου, ένας κάλυκας κι ένας λοστός, στον οποίο υπήρχε αίμα, που δεν άνηκε στο “θύμα”.

Η απίστευτη σύμπτωση που ανακαλύφθηκε πρόσφατα είναι ότι μάρτυρας κλειδί στην εξαφάνιση του Χρήστου είναι ο 41χρονος κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση του Κορωπίου.

Η σύντροφος του Χρήστου Μερεντίτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Tatiana Live” και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση, να μιλήσει. «Κάνω έκκληση, οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, τον παρακαλώ πολύ να μιλήσει. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να σε κατατρώει αυτό μέσα σου, να έχει χίλια δυο ερωτήματα για το τι έχει συμβεί, να πετάγομαι από τον ύπνο μου, να έχω βλέπω εφιάλτες και τι θα πω και στο παιδί μου… Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι ο Χρήστος μας έχει εγκαταλείψει. Τον έχουν εξαφανίσει εσκεμμένα. Τον έχουν σκοτώσει, δεν υπάρχει περίπτωση να ζει ο Χρήστος».