Απίστευτη προσφορά για iPhone6 και iPhone7!

Εκπληκτική προσφορά για τα iPhone7, iPhone7 Plus, iPhone6 και iPhone6 Plus από την Dealber.

Το dealber.gr διαθέτει τα μοναδικά iPhone7 και iPhone7 Plus από 463 ευρώ και τα iPhone6 και iPhone6 Plus από 281 ευρώ για τις επόμενες ώρες που διαρκεί η προσφορά.

Ευκαιρία να αποκτήσεις ένα από τα μοντέλα του θρυλικού iPhone στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γνώρισε τη μοναδική εμπειρία των iPhone

Το iPhone 7 βελτιώνει δραματικά τις πιο σημαντικές πτυχές της iPhone εμπειρίας. Εισάγει προηγμένα νέα συστήματα κάμερας. Έχει την καλύτερη απόδοση και διάρκεια μπαταρίας που είχε ποτέ ένα iPhone. Μοναδικά στέρεο ηχεία. Την πιο φωτεινή και πολύχρωμη iPhone οθόνη. Κάθε κομμάτι του είναι τόσο ισχυρό όσο φαίνεται!

Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP, 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus έχει 2 κάμερες 12MP. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας από την Apple υπόσχεται πολύ βελτιωμένες φωτογραφίες και μεγάλη δυναμική χρωμάτων!

To iPhone 6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερο.Είναι καλύτερο από καθέ άποψη. Μεγαλύτερο και πιο λεπτό. Πιο ισχυρό, κι όμως εξοικονομεί απίστευτη ενέργεια. Με λεία μεταλλική επιφάνεια η οποία ενώνεται ομαλά με την νέα οθόνη Retina HD. Μια ενιαία σχεδίαση στην οποία το υλικό και το λογισμικό εναρμονίζονται απόλυτα, δημιουργώντας μια γενιά iPhone που είναι καλύτερα σε καθέ διάσταση.

Η Dealber έχει καταστεί σταθμός για προσφορές με εκπτώσεις έως και 70%, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες για μοναδικές ευκαιρίες.

Ανακαλύψετε τις αποκλειστικές προσφορές του www.dealber.gr για ονειρεμένα ταξίδια, high-end προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες σε απίστευτες τιμές και εγγραφείται στα Dealber Live Deal emails για να μην χάσετε καμία ευκαιρία.