Απίστευτη απάτη με εκπομπή του ΑΝΤ1! Τι δηλώνει η παρουσιάστρια;

Τους έταζαν προβολή και τους άρπαζαν μέχρι 2.000 ευρώ!

Μια απίστευτη απάτη έχει στηθεί από επιτήδειους που παρουσιάζονται ως συνεργάτες της Φωτεινής Γεωργίου στην εκπομπή «Υγεία πάνω απ' όλα» και υπόσχονται τηλεοπτική προβολή σε γιατρούς έναντι ποσών από 500 έως 2.000 ευρώ, όπως καταγγέλουν γιατροί τους οποίους έχει προσεγγίσει η σπείρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος του ιατρικού ρεπορτάζ αποκάλυψε πως οι καταγγελίες άρχισαν πριν από λίγους μήνες και αντί να μειώνονται, συνεχώς αυξάνονται.

«Πρόκειται για μια μεγάλη απάτη. Γυναίκες και άντρες, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με φυσική τους παρουσία, συστήνονται -πιθανώς με ψεύτικα ονόματα- σε γιατρούς, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της εκπομπής μου. Τους υπόσχονται «συμβόλαια» προβολής έναντι υψηλών ποσών που φτάνουν ακόμα και τα 2.000 ευρώ. Οι περισσότερες καταγγελίες έχουν γίνει από την Αθήνα. Και φυσικά ο ΑΝΤ1, το νομικό τμήμα του σταθμού δηλαδή, προχώρησε σε δικαστικές και αστυνομικές διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών» λέει η παρουσιάστρια.

Οπως ανέφερε η Φωτεινή Γεωργίου στη Δήμητρα Δάρδα και στην εφημερίδα Epsresso, στο επεισόδιο της εκπομπής «Υγεία πάνω απ' όλα» που θα προβληθεί μεθαύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει γιατρούς αλλά και τηλεθεατές σχετικά με την απάτη, ενώ έκανε και αντίστοιχη ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook.