Απίστευτες εικόνες καταστροφής – Δυο παιδιά ανάμεσα στους 14 νεκρούς από τον Sandy – Φόβοι για τον πυρηνικό σταθμό του Νιου Τζέρσεϊ

- Πάνω από 6,5 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - 13 νεκροί στις ΗΠΑ και μια γυναίκα στον Καναδά θύματα της Sandy - 11 και 13 ετών τα παιδιά που σκοτώθηκαν - Σχεδόν τα 10 μέτρα έφτασαν τα κύματα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης

– Πλημμύρισε ακόμη και το μετρό της πόλης
– 10.000 κλήσεις ανά 30′ δέχονται οι υπηρεσίες άμεσης δράσης
– Έκκληση του δημάρχου της Ν.Υ. να μην κυκλοφορούν οι πολίτες αν δεν είναι απαραίτητο!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

Η Sandy σαρώνει τις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ και μέχρι στιγμής το πέρασμά του είναι τρομακτικό. 14 νεκροί. 6,5 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα. Το Μανχάταν βυθισμένο στο σκοτάδι. Νοσοκομεία εκκενώνονται, αυτοκίνητα καταστρέφονται από τις πτώσεις δέντρων.

Επτά σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης, κυρίως κάτω από την περιοχή Ιστ Ρίβερ, πλημμύρισαν. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει «ζήσει» το μετρό της πόλης στα 108 χρόνια λειτουργίας του!
Πλημμύρισε επίσης η σήραγγα που ενώνει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν…

215 ασθενείς από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λανγκον απομακρύνθηκαν, εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, των τηλεπικοινωνιών και της διακοπής λειτουργίας συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος σε έκτακτες καταστάσεις και μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.

Δεκάδες ασθενοφόρα επιστρατεύθηκαν για να μεταφέρουν ασθενείς από τη Μονάδα Εντατικής, από τη μονάδα παίδων και μαιευτικής του νοσοκομείου.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ NEWSIT