Απειλές, εξηγήσεις και καταγγελίες στα Κλεμμένα όνειρα»

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ!

 16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49: Η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς δημιουργούνται επιπλοκές στην υγεία της Μινέ και η αναζήτηση αίματος δυσκολεύει την κατάσταση. Εντωμεταξύ, στην αίθουσα αναμονής το κλίμα είναι τεταμένο καθώς ο Τιμούρ δεν μπορεί με τον Σινάν.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 190: Η Μαντώ δείχνει στη Φαίη και τη Φρύνη τις άδειες του γάμου, αλλά η Φαίη τη ρωτά για ποιο λόγο είναι τόσο βιαστική… Ο Σωτήρης παρακολουθεί, κατ’ εντολή του Δημήτρη, την Αλεξάνδρα, που λέει στον Κίμωνα πως νιώθει πάνω της συνεχώς τη σκιά του Δημήτρη… Ο Σταύρος και ο Ρώσος παίζουν μανιωδώς στο παιχνίδι της D-Port, αλλά όταν φτάνουν στην πίστα 12 τους περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη… Η Βίκυ βλέπει τον Σωτήρη να βγαίνει από το γραφείο του Δημήτρη. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζει τον άνθρωπο που την είχε στείλει στο νοσοκομείο όταν ακόμα ήταν έγκυος… Ο Σάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξανακερδίσει τη Χρύσα και αυτή, εκμεταλλευόμενη τον έρωτά του γι' αυτήν, προσπαθεί να τον απομακρύνει από τους κολλητούς του. Στο μεταξύ, ο 'Αρης προσλαμβάνει μία ηθοποιό για να συναντήσει τον πατέρα του και να παραστήσει τη Βάσω Παπαναστασίου…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101+102 Το τίμημα του αγάλματός του που θέλει να φτιάξει ο Ιμπραήμ θα το πληρώνει ακριβά. Τι θα αποφασίσει ο Σουλεϊμάν σχετικά με τον Ιμπραήμ; Μόλις μαθαίνει η Χατιτζέ όλα όσα συμβαίνουν, ταράζεται και για άλλη μια φορά οι ισορροπίες στο παλάτι αλλάζουν. Το άγαλμα του Ιμπραήμ εξοργίζει τον Σουλεϊμάν. Απέναντι στη σκληρή του αντίδραση, ο Ιμπραήμ ζητά την παραίτησή του και αποφασίζει να απομακρυνθεί για ένα χρονικό διάστημα. Η Χατιτζέ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο της αποχώρησης του Ιμπραήμ, ενώ εκείνος δεν θέλει να της μιλήσει για όσα συνέβησαν. Το ταξίδι του Ιμπραήμ εμποδίζεται από τον Αγιάς Πασά. Στο σαλόνι του παλατιού περιμένει τη Χατιτζέ μια άσχημη έκπληξη. Οι κακές μέρες για αυτήν έχουν αρχίσει και ύστερα από όλα όσα βλέπει, δεν αποφεύγει να παρουσιαστεί στον Σουλεϊμάν. Η Νταϊέ και η Νιγκιάρ, αναγκάζονται να πουν στη Χουρρέμ για το διαζύγιο. Η Νταϊέ θέλει να εμποδίσει τη Νιγκιάρ να βρεθεί με τον Ιμπραήμ και ε΄τσι, παίρνει μια σκληρή απόφαση. Η Αϊμπιγκέ, ύστερα από όσα έζησε, είναι σίγουρη πως ο Μπαλί Μπέη έχει αλλάξει γνώμη. Ενώ η Χουρρέμ θέλει να της αποδείξει πως αυτή δεν είναι η πραγματικότητα και αρχίζει τις έρευνες. Θα συγχωρήσει τελικά η Αϊμπιγκέ τον Μπαλί Μπέη μετά από όσα θα μάθει; Η Μαχιντεβράν, αρχίζει τις προετοιμασίες για τον αρραβώνα της Αϊμπιγκέ και του Μουσταφά. Ο Σαχίπ Γκιράϊ Χαν έρχεται, προκειμένου να παραβρεθεί στον αρραβώνα. Όμως ο Ηγεμόνας Μουσταφά έχει αποχωρήσει από το παλάτι και την απουσία του καλύπτει ένα απρόσμενο πρόσωπο. ..

Διαβάστε ακόμα:

Φως στο Τούνελ της ομαδικής δολοφονίας