Απειλεί με μηνύσεις η Μελέτη

Ακόμα: Τι λέει για την Ελένη Μενεγάκη

Όπως είπε η ίδια, στη συνέντευξή της στο People, 
«Απέναντι στα περιοδικά κινήθηκα για πρώτη φορά νομικά ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας στο χώρο και όχι άδικα. Όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι σε πρόσωπα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιότητα αλλά βρίσκονται δίπλα μου επειδή είναι φίλοι, σύντροφοι, γνωστοί, συμμαθητές, γονείς ή συγγενείς, δε μπορεί κάποιος να τους υποχρεώνει να υφίστανται την έκθεσή τους με τρόπο βίαιο… Δε ζήτησα από τα περιοδικά να μην παίζουν εμένα. Εμένα ξεσκίστε με! Όχι όμως το περιβάλλον μου”.

Η ίδια εξηγεί, ότι αν για παράδειγμα ένα περιοδικό, βάλει φωτογραφία της παρουσιάστριας να περπατάει με τη μητέρα της, είναι μηνύσιμο.
«Δε μπορεί να παίξει και είναι μηνύσιμο. Η μαμά μου μπορεί να κινηθεί νομικά και εγώ σας έχω ενημερώσει. Είμαι καλυμμένη”.

Για την Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζει:
«Δε θεωρώ ότι είμαι το αντίπαλον δέος της Μενεγάκη. Με την Ελένη ήμασταν απέναντι για τρία χρόνια το πρωί και τα υπόλοιπα τέσσερα είχα απέναντί μου αξιοπρεπείς κυρίους της ενημέρωσης Γιατί να μην είμαι και για εκείνους το αντίπαλον δέος; Ποια είναι η διαφορά;”

Διαβάστε ακόμα:

Ποιά Ελληνίδα παρουσιάστρια ήθελε να πάει σε διάλειμμα για να κάνει πιπί;

Η Ελεονώρα έκανε τατουάζ στον αέρα της εκπομπής!