Αντζελίνα Τζολί: Αγνοώ τα πικρόχολα σχόλια για τις φιλανθρωπίες μας

Διαβάστε για τη συνέντευξη με του Γιώργου Σατσίδη με την λαμπερή star του Hollywood που θα προβληθεί από το MTV.

Ο Γιώργος Σατσίδης φέρνει στις οθόνες μας τους Μπρατζελίνα όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τα περιοδικά της διεθνούς showbiz τον Μπραντ Πιτ και την Aντζελίνα Τζολί. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης στην πρεμιέρα της ταινίας «Μεγαλοφυής», αλλά και στο Παρίσι, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Tourist». Στην Νέα Υόρκη τα φλας των δεκάδων παπαράτσι άστραψαν για να απαθανατίσουν το λαμπερό ζεύγος, ενώ το νέο look του Μπραντ με τα πιο μακριά μαλλιά κέντρισε τα βλέμματα. Οι δυο τους, μίλησαν στην κάμερα, αποδεικνύοντας πως εκτός από τους πιο μεγάλους σταρ του πλανήτη είναι και δύο βαθιά σκεπτόμενοι άνθρωποι με μεγάλη ψυχή.

Λίγες μέρες αργότερα, στην Πόλη του Φωτός, η Τζολί κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα της και σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλάει για όλα. Για τον ρόλο της στην ταινία, τον Μπραντ, τα παιδιά της και το φιλανθρωπικό της έργο, ως πρέσβειρα του ΟΗΕ. «Πιστεύω, δήλωσε η Αντζελίνα ότι οι σύγχρονοι ήρωες είναι οι δάσκαλοι, αυτούς θαυμάζω διότι επιτελούν έργο με ελάχιστη άμοιβη!» Και λίγο παρακάτω συνεχίζει: «Πολλοί αναρωτιούνται αν με τον Μπραντ έχουμε πραγματικά συναισθήματα για τον κόσμο που έχει ανάγκη, αγνοώ τα πικρόχολα σχόλια,  δεν χρειάζονται αποδείξεις …ταξιδεύουμε σε ολόκληρο τον κόσμο για αυτό το σκοπό οι σφραγίδες στα διαβατήρια μας είναι η απόδειξη ότι δεν το κάνουμε για πλάκα, οι προορισμοί που επισκεπτόμαστε δεν είναι τόποι αναψυχής». 

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Σατσίδη για την Αντζελίνα Τζολί: «Έχω κάνει πολλές συνεντεύξεις και σας διαβεβαιώ πως είναι η πιο εκθαμβωτική γυναίκα του παγκόσμιου star system. Δεν σε γοητεύει όμως μόνο αυτό: Διαθέτει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που αποδεικνύεται και από το τεράστιο έργο που επιτελεί ως πρέσβειρα της Unicef. Δεν ξέρω αν ο Μπραντ Πιτ θα την ξεπεράσει ποτέ, σίγουρα όμως δεν θα την ξεπεράσει η Τζένιφερ Άνιστον», δηλώνει ο δημοσιογράφος στο zappit.