Άντζελα Δημητρίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας της;

Άντζελα Δημητρίου

"Δεν καταλάβαινε, δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση… Είχε μεγαλώσει την Όλγα. Πολύ δύσκολα, πέθανε μέσα στο σπίτι", περιγράφει η manager της τραγουδίστριας.

Την πολυαγαπημένη της μητέρα θρηνεί το τελευταίο 24ωρο η Άντζελα Δημητρίου. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια είχε τεράστια αδυναμία στη μητέρα της και, όπως ήταν λογικό, ακύρωσε την προγραμματισμένη βραδιά που θα διοργάνωνε για τους δημοσιογράφους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Είναι πολύ δύσκολο για την Άντζελα Δημητρίου. Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει, είναι δυνατή», δήλωσε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα η manager της τραγουδίστριας, Βάσω Καπώνη.

«Δεν καταλάβαινε, δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση… Είχε μεγαλώσει την Όλγα. Πολύ δύσκολα, πέθανε μέσα στο σπίτι», περιγράφει η manager στη συνέχεια.

«Μάλλον θα είναι στο J2US το Σάββατο, θα δούμε. Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει μάθει να πτοείται, είναι στρατιώτης. Θα της κάνει και καλό», αποκάλυψε η κυρία Καπώνη στον αέρα της πρωινής εκπομπής στον Alpha.

Όπως ανέφερε η Βάσω Καπώνη στην Κατερίνα Καινούργιου, η Άντζελα Δημητρίου και οι οικείοι της θα πουν το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη της μητέρα αύριο, Παρασκευή 23/2, στις 11:00 στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης.