Αντώνης Βαρδής: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο θάνατο

Η άνιση μάχη με τον καρκίνο, το χειρουργείο στη Γερμανία και η έκκληση για αίμα...

 Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο διάσημος Έλληνας ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής. Μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο θεραπευτήριο Υγεία, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο Αντώνης Βαρδής στάθηκε δυνατός μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το έβαλε κάτω. Στο πλευρό του είχε το γιο του Γιάννη Βαρδή και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες, που τον στήριζαν κάθε στιγμή.
Η λεπτή χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία

Η περιπέτεια της υγείας του είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, όταν για πρώτη φορά διεγνώσθηκε πως είχε καρκίνο, και επέστρεψε έντονα πριν από ένα χρόνο, όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε κακοήθη όγκο στο κεφάλι. Ο ίδιος είχε φύγει τότε για το Αννόβερο της Γερμανίας, όπου υπεβλήθη σε μια λεπτή και δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί του έδωσαν ελπίδες και πιο δυνατός επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναρρώσει.

Γυρίζοντας από τη Γερμανία το Μάη του 2013, είχε αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter: “Φιλαράκια μου, εύχομαι σε όλους μας να κάνουμε καλή Ανάσταση. Εμείς γυρίσαμε από το Αννόβερο της Γερμανίας, πήγαν όλα καλά και θα κάνουμε όλη η οικογένεια Ανάσταση στο σπίτι μας.
 
Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE