Αντώνης Σταμόπουλος: «Στη ζωή μου δεν είμαι Παντελής»

«Τώρα που παίζω το συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά υπάρχει κόσμος που με αναγνωρίζει»

Ο 23χρονος Αντώνης Σταμόπουλος υποδύεται τον Παντελή, τον γιο της Φρόσως στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος». Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο ηθοποιός μιλά για τον ακραίο χαρακτήρα που καλείται να αποδώσει…

«Δεν είχα θέμα με το ρόλο. Με κάλεσαν από την παραγωγή, με επέλεξε ο σκηνοθέτης της σειράς Αντώνης Αγγελόπουλος και θεώρησα ενδιαφέρον να παίξω έναν τέτοιο χαρακτήρα. Για τον Παντελή παρατήρησα κάποιους ανθρώπους στον δρόμο, αλλά λειτούργησα και αυθόρμητα στη μελέτη του. Είδα και κάποιες ταινίες, αλλά δεν βασίστηκα πολύ σ’ αυτές. Ο χαρακτήρας αυτός είναι πολύπλευρος»

«Τώρα που παίζω το συγκεκριμένο ρόλο στη σειρά υπάρχει κόσμος που με αναγνωρίζει. Κάποιες φορές μου μιλάνε και μου λένε πως αντιπαθούν το χαρακτήρα μου. Αλλά με χαροποιεί που τον αντιπαθούν, που υπάρχει αντίδραση, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της δουλειάς: το κοινό πρέπει να συμμετέχει. Εννοείται πως εγώ δεν είμαι Παντελής στη ζωή μου. Ο Παντελής είναι απλώς ένας ρόλος, είναι ψέματα.»