Αντώνης Ρέμος: Τι απαντά σε όσους τον κατέκριναν για τo «The Voice»

« Μου αρέσει ο όρος προπονητής. Δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά, που ξέρω πολύ καλά πώς νιώθουν γιατί έχω περάσει κι εγώ ακριβώς από την ίδια διαδικασία. Είμαι πανευτυχής για τη συμμετοχή μου διότι με τρελαίνει το ίδιο το «Τhe Voice» και γιατί περιστοιχίζομαι από καλλιτέχνες δίπλα μου και μια ομάδα επαγγελματιών. Καιρό μου περνούσε η ιδέα της τηλεόρασης και ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο φίλος μου Νίκος Αλιάγας. Το παρουσιάζει στη Γαλλία με τεράστια επιτυχία και πραγματικά με πώρωσε!» δήλωσε ο Αντώνης  Ρέμος που τον παρακολουθούμε αυτόν τον καιρό στον ρόλο  του coache  στο «Τhe Voice»

Θα φανταζόσουν ποτέ όταν ξεκίναγες από το μηδέν ότι θα βρεθείς να αξιολογείς εσύ τους άλλους; Είναι καταξίωση;

Όχι. Το βλέπω ως μια πολύ όμορφη ευκαιρία να σταθώ σε κάποια παιδιά που αξίζουν, όπως μου στάθηκαν και μένα κάποιοι άνθρωποι, με πίστεψαν στο ξεκίνημα μου. Καταξίωση για μένα είναι ο σεβασμός του κόσμου.

Αν υπήρχαν talent shows τότε, πιστεύεις πως θα είχες πάρει μέρος;

Πριν ξεκινήσω να δουλεύω, είχα στείλει γράμμα συμμετοχής στο «Να η ευκαιρία» . Η τότε επιτροπή με μάγευε με την καθαρότητα και την αγάπη για το τραγούδι. Ξέρω πως είναι να αναζητάς μια ευκαιρία όταν ξεκινάς.

Τίμησες άθελα σου τα gossip media με τις ατάκες σου π.χ.  για τη Βανδή….

Μα εννοείται ότι κάνουμε πλάκα με τη Δέσποινα, τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε. Φαντάσου να πάρω και λίγο αέρα…

Πως κρίνεις την τηλε-μόδα με τα σκληρά reality shows; Εκεί που ακούστηκαν ατάκες πραγματικά… της ντροπής.

Όταν είσαι πιο έμπειρος σε κάτι είναι εύκολο να μειώσεις τον άλλον. Τα περισσότερα τέτοιου είδους μέχρι τώρα κατά κύριο λόγο πατούσαν στην αδυναμία των παιδιών ή σε κάποιες αδύναμες ή ιδιαίτερες προσωπικότητες. Το «The Voice» θεωρώ πως μουσικά είναι ένα προϊόν που μιλάει σοβαρά,  που εστιάζει στην φωνή και όχι στα παρατράγουδα… Και για όσους κατέκριναν τη συμμετοχή μου λέγοντας, » Τι δουλειά έχει ο Ρέμος σε reality», εξηγώ πως είναι μια άλλη κατάσταση αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται είτε για επαγγελματίες που ψάχνουν μια δεύτερη ευκαιρία είτε για νέα παιδιά που ψάχνουν καθοδήγηση.  Δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να χρησιμοποιήσω ποτέ την ειρωνεία ή την επιθετικότητα για να τα προσεγγίσω.

Εσένα σε απασχόλησε η εικόνα σου;

Ειλικρινά όχι. Ποτέ δεν ήμουν sex symbol, ούτε fashion icon. Πόνταρα μόνο τη φωνή μου. Άντε να πήρα και να έχασα μερικά κιλά κατά καιρούς, αλλά και αυτό το έκανα για μένα.

ΠΗΓΗ: ΤV EΘΝΟΣ από τον Λεονάρντο Ορφανίδη

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!