Αντώνης Ρέμος: «Μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία, σε απιστίες και σε ότι άλλο»…

«Η Υβόννη είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος για αυτό»...

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ και τον Λεονάρντο Ορφανίδη, για όλους και για όλα…

The Voice

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έγιναν όλα θέμα εικόνας, από τα πολιτικά μέχρι την αγορά… Η εικόνα χωρίς ουσία όμως δεν κρατάει πάρα πολύ. Και το The Voice ποντάρει ακριβώς σε αυτό. Στο να κρίνονται οι άνθρωποι καταρχήν από το φυσικό τους χάρισμα, όχι από τα παρελκόμενα.

Τα δημοσιεύματα

Γράφονται τερατώδη πράγματα για όλους εμάς τους επώνυμους, αλλά ευτυχώς ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το είδος ενημέρωσης. Μας δικάζουν, μας χρεώνουν τεράστια ψέματα, μας παρουσιάζουν σε νοσοκομεία, σε απιστίες και σε ότι άλλο. Ειδικά στο διαδίκτυο είναι ανεξέλεγκτη ιστορία! Απλώς μαθαίνεις να κοιτάς μπροστά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ

Το ότι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου έχει η ίδια αποφασίσει να μη μιλάει δεξιά και αριστερά, όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της δικής μου επωνυμίας, με τι μάει. Τώρα έκανε ένα δικό της βήμα επαγγελματικό, είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος για αυτό.

Να η ευκαιρία

Όταν ήμουν πιτσιρικάς, πριν ξεκινήσω να δουλεύω, είχα στείλει γράμμα συμμετοχής στο «Να η ευκαιρία» με την αγαπημένη Ροζίτα Σώκου και όλη την υπέροχη επιτροπή. Ξέρω πώς είναι να αναζητάς μια έγκυρη άποψη να σε καθοδηγήσει και μια ευκαιρία όταν ξεκινάς, ξέρω πως νιώθουν και με τιμάει αυτός ο ρόλος, ειλικρινά.

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Κοιμήθηκε η Βανδή από την πολυλογία του Ρέμου!

Τζωρτζίνα Καραχάλιου: Μαζί με το Ρέμο στο «Ένα ή κανένα» μαζί και στο « The Voice»