Αντώνης Ρέμος: Κίνδυνος για το αριστερό του μάτι! Σοβαρό ατύχημα στα γυρίσματα του εορταστικού του ΑΝΤ1!

Γιώργος Λιάγκας: «Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρουμε αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Ήταν σοκαριστικό»!

Στο νοσοκομείο μπήκε τα ξημερώματα ο Αντώνης Ρέμος μετά από σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του μάτι, που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το πρωτοχρονιάτικο show του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Ο τραγουδιστής χτύπησε σοβαρά, όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, και μέχρι το μεσημέρι θα γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι μη αναστρέψιμο.

«Χθες γράψαμε το εορταστικό της Πρωτοχρονιάς με βασικό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με απότομο τρόπο γιατί έγινε ένα ατύχημα, από αυτά που λες γίνεται μία στα 15 εκατομμύρια. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε η παραγωγή με τον Αντώνη στο νοσοκομείο τα ξημερώματα. Έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρουμε αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Πιστεύω θα είναι περαστικό. Ήταν σοκαριστικό! Οι γιατροί είπαν ότι αν ήταν 3 χιλιοστά πιο μέσα θα είχε χάσει το μάτι του, την όρασή του για πάντα»!

https://www.youtube.com/embed/d-oOmkr8XKw