Αντώνης Οικονόμου: «Έφτασα στο σημείο να τσακωθώ με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Δεν πρόκειται να με αφήσουν να μπω σε κανένα reality ούτε φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε το 3000»

Ο 26χρονος Αντώνης Οικονόμου, διαγωνίστηκε και πέρασε στα blind auditions του The Voice, στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, με το τραγούδι «Καλύτερο Ψέμα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής μιλά με σκληρά λόγια σε συνέντευξη του στην Κωνσταντίνα Γεωργίου στο περιοδικό Down Town Κύπρου για τον παρουσιαστή του show Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Γιώργος Λιάγκας μού φέρθηκε πάρα πολύ σκάρτα. Οι φίλοι μου βγήκαν εκνευρισμένοι από το family room, γιατί διαρκώς τους έκανε ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος άνοιξε το στόμα του και το έμαθε. Είπαμε τόσα πολλά, τα οποία κόπηκαν στο μοντάζ και άφησαν μόνο εκείνες τις σκηνές. Μέχρι που αναγκάστηκα να του πω για το κοστούμι που δανείστηκα για να ελαφρύνει το κλίμα, αλλά εκείνος επέμενε. Με παρουσίασαν σαν έναν επιχειρηματία, ενώ στη συνέντευξή μου, ήμουν ξεκάθαρος πως υπήρξα επαγγελματίας τραγουδιστής. Δεν είναι ότι με έφερε σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ έτσι. Απλώς, φαινόταν άσχημο γιατί αναφερόταν σε πράγματα, που εμείς δεν είχαμε πει καν. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του. Ούτε γνωρίζω τι θα προβληθεί στα προσεχή επεισόδια, αλλά έφτασα στο σημείο να τσακωθώ μαζί του. Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα ότι έχω λεφτά, ούτε ότι είμαι περιζήτητος εργένης. Και ούτε πρόκειται να το κάνω. Θα ξαναπώ κάτι, που είπα και στον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου, αλλά της οικογένειάς μου. Εγώ προσπαθώ μόνος μου να κάνω αυτά που θέλω.»

Ο διαγωνιζόμενος φαίνεται πως μένει εκτός των live από τη διαδικασία των battles αφού σε ανάρτηση του πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμό του στο facebook γράφει μεταξύ άλλων πως είναι η τελευταία φορά που «ασχολείται με το Voice».


Θυμηθείτε την εμφάνιση του:

Περισσότερα latest news »