Αντιδράσεις για την αναφορά Νίκου Καρανίκα στα ναρκωτικά στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Libe News

Από τα εστιατόρια που εργαζόταν ως σερβιτόρος και τις εμπειρίες του, στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών, μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, επί μία τριετία.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Νίκος Καρανίκας ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του και αποκαλύπτει όλα όσα ήθελε να μάθει ο κόσμος για εκείνον.

Τα λόγια του προκαλούν όπως θα δούμε αντιδράσεις. Όπως είπε ο κύριος Καρανίκας, δοκίμασε σκληρά ναρκωτικά για να γνωρίζει από πρώτο χέρι την αλήθεια.

«Όταν έκανα την δοκιμή για αυτό, το έκανα για να δω τι είναι αυτό που λένε. Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα…» είπε ο ίδιος.

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε ότι ακούγονταν ασύστολα ψεύδη τόσο για τη δουλειά του στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και για τον μισθό του. «1.200 ευρώ έπαιρνα και όχι 5 και 10 χιλιάδες που έλεγαν».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έπλεξε σε διάφορα σημεία το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα και αποκάλυψε πως ο ίδιος είχε κάνει ένα ιδιότυπο σκάουτινγκ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έψαχνε αρχηγό.

Οι επιθέσεις που δεχόταν στο Τwitter, τον ανάγκασαν όπως είπε να κλείσει τον λογαριασμό του, αφού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να δίνει τροφή σε πολιτικούς αντιπάλους.

Η πρώτη αντίδραση στις αναφορές του Νίκου Καρανίκα στα ναρκωτικά ήρθε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στη τηλεόραση και να λέει ότι, επειδή ήταν Αριστερός, δοκίμασε ναρκωτικά με ασφαλή τρόπο για να δει τις συνέπειες. Δηλαδή τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στο κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Το όνομα του Νίκου Καρανίκα, επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τα δημόσια εύσημα που του απένειμε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους χειρισμούς του στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης.

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα μίλησε για τον διάλογο που είχαν οι δυο τους.

«Άκουσα την φωνή του και τον κατάλαβα. Έλα να μιλήσουμε για την κάνναβη και μην μένεις σε αυτά που έχουν ακουστεί» του είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Χωρίς διάθεση να κρύψει κάτι για τον εαυτό του είπε μεταξύ άλλων ότι είναι δυσλεκτικός ενώ επανέλαβε ότι έφτασε να μπει στη φυλακή, επειδή ως αντιρρησίας συνείδησης δεν ήθελε με τίποτα να υπηρετήσει στον Στρατό…

Πηγή: Mega – Live News