ΑΝΤ1: Τι σημαίνει η «δεύτερη ευκαιρία» που δίνει στους Καραμεροχαριτάτους

Διαβάστε: Τι αποφάσισε το κανάλι του Αμαρουσίου και το παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών

Χθες, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και μάλιστα φωτογραφίες της συνάντησης που δείχνουν -αν μη τι άλλο- καλό κλίμα, δημοσιεύθηκαν σε site που λέγεται πως λειτουργεί άνθρωπος με πολύ καλές σχέσεις με τους δύο παρουσιαστές.

Σε αυτήν λοιπόν τη συνάντηση ο Γιάννης Λάτσιος τους είπε πως παραμένουν στις θέσεις τους, τους ζήτησε να ρίξουν τους τόνους και να αποφεύγουν άστοχες ενέργειες και δηλώσεις και τους επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως ο σταθμός τους στηρίζει. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, το δίδυμο -απόλυτα ικανοποιημένο στην παρούσα φάση- έχει αποφασίσει αυτή τη στιγμή να επικεντρωθεί στην πορεία της εκπομπής και να μην κάνουν καμία δήλωση. Μάλιστα, συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί σε εβδομαδιαίο έντυπο ήδη ακυρώθηκε.

Το παρασκήνιο

Στελέχη του ΑΝΤ1 δυσαρεστημένα από κάποιες ενέργειες και δηλώσεις του διδύμου άφηναν όλα τα σενάρια για το τηλεοπτικό τους μέλλον ανοιχτά. Τελικά επικράτησαν οι πιο μετριοπαθείς απόψεις. Στον ΑΝΤ1 πιστεύουν πως με την εαρινή αντεπίθεση που ξεκινά τις επόμενες μέρες τα νούμερα της πρωινής ζώνης θ’ ανέβουν, καθώς το «Δέκα με μια μαζί» θα τροφοδοτείται με υλικό και εξελίξεις από όλα τα καινούρια real life προγράμματα. Αυτό όμως που λειτούργησε καταλυτικά στο «σώσιμο» του διδύμου, ήταν η άποψη στελέχους με μακρόχρονη εμπειρία: «Όσες φορές επιχειρήσαμε αντικατάσταση μεσούσης της σεζόν (βλέπε Βίκυ Καγιά) τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά. Τι μας διασφαλίζει ότι φέτος θα πάμε καλύτερα με την χειρότερη κρίση που έχει χτυπήσει την τηλεόραση;»