Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για Εύα Καϊλή: «Έγινε μεγάλο σούσουρο στη γειτονιά, άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε»

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

"Άκουσα ότι ο πατέρας της είχε κρυφτεί στην ταράτσα με τα χρήματα, ότι τα χρήματα τα βρήκαν στην κούνια του παιδιού, ότι μπούκαραν μέσα 30 αστυνομικοί. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε" δηλώνει για την Εύα Καϊλή η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τη δική της εικόνα για την υπόθεση της Εύας Καϊλή περιέγραψε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην εκπομπή Live News. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και έδωσε πληροφορίες για τις συνομιλίες που είχε με την κατηγορούμενη πολιτικό αλλά και όσα άκουσε η ίδια για την επιχείρηση της σύλληψής της στις Βρυξέλλες.

«Είναι πάρα πολύ βαρύ το κλίμα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου λόγω αυτής της ιστορίας. Κι εγώ βιώνω αυτά που εσείς λέτε, σοκ. Με την κυρία Καϊλή δεν είμαστε στην ίδια πολιτική οικογένεια αλλά στο πλαίσιο των καθηκόντων μας αναπτύσσονται και ανθρώπινες σχέσεις, όχι μόνο πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι αυτό έχει μια πιο βαριά σκιά για τη χώρα μας, επειδή η κυρία Καϊλή είναι Ελληνίδα» δηλώνει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Αισθανόμαστε όλοι μία ντροπή για αυτό που έχει συμβεί και προσπαθούμε να θωρακίσουμε θεσμικά την υπόληψη του ευρωπαϊκού οικοδομήματος» προσθέτει.

«Με την κυρία Καϊλή στις Βρυξέλλες μένουμε και οι δύο σε συγκροτήματα που είναι πολύ κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο. Την έβλεπα στο δρόμο με το παιδί, έχουμε κάνει συζητήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα στο αεροπλάνο. Όταν έκανε αυτή τη δήλωση για το Κατάρ με ξένισε. Η ίδια μου είπε ότι «ξέρεις, έχω πάει στο Κατάρ και τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφουν». Δεν μου ζήτησε κάτι, σε μία ψηφοφορία ή να φέρω μια τροπολογία, όπως άκουσα από άλλους συναδέλφους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής της ΝΔ στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δεν ήμουν στις Βρυξέλλες την ώρα της επιχείρησης. Στη γειτονιά έγινε μεγάλο σούσουρο. Άκουσα ότι ο πατέρας της είχε κρυφτεί στην ταράτσα με τα χρήματα, ότι τα χρήματα τα βρήκαν στην κούνια του παιδιού, ότι μπούκαραν μέσα 30 αστυνομικοί. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» αποκαλύπτει η κυρία Ασημακοπούλου.