Άγγελος Διονυσίου: «Έχω πάει μόνο δύο φορές στον τάφο του πατέρα μου»

Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Άγγελος Διονυσίου, που εξομολογήθηκε πως έχει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα του από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, δηλαδή πριν 25 χρόνια.

Ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Μαϊου, πριν από 25 χρόνια. Φέτος βρισκόσουν στο πατρικό σου σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Ποια αίσθηση έχεις κάθε φορά που συμπληρώνεται ένας χρόνος ακόμα απουσίας του πατέρα σου από κοντά σου;

Δεν το σκέφτομαι καν, δεν περνάω καν από το χώρο που τον έχουμε θάψει. Δεν έχω πάει στο νεκροταφείο από τότε που πέθανε. Πήγα μόνο στην κηδεία και στο 40ήμερο μνημόσυνο. Δεν θεωρώ ότι έχει «φύγει» ο πατέρας μου και δεν θέλω να αισθάνομαι ότι είναι κάτω από κάποιες πλάκες. Δεν το θέλω, δεν μου βγαίνει και δεν το μπορώ… Ο Στέλιος και η μητέρα μου πάνε… Εμένα μου βγαίνει μια άρνηση, δεν αισθάνομαι καλά. Στα 25 χρόνια έχω πάει μόνο δύο φορές στον τάφο του πατέρα μου. Θεωρώ ότι τον έχω δίπλα μου, μαζί μου. Στο μυαλό μου είναι ότι έχει πάει ένα ταξίδι και κάποια στιγμή θα γυρίσει. Του μιλάω σχεδόν κάθε μέρα. Δεν θέλω να πάω να του μιλήσω εκεί και να βλέπω τέσσερις πλάκες. Θα μπω σε μια εκκλησία, θα του ανάψω ένα κεράκι, θα τον μνημονεύσω, αλλά δεν μπορώ να πάω εκεί, σ' αυτόν τον χώρο. Το καταλαβαίνουν όλοι από την οικογένειά μου.