Αγγελική Νικολούλη: «Το καλοκαίρι πέρασα από όλα τα κανάλια»

Δείτε τι είπε η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική  ΝΙικολούλη  δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Θέλω να πιστεύω ότι από τον Ιανουάριο και μετά θα ισορροποιήσει η κατάσταση»

Πόσο αισιόδοξη είστε ότι θα λυθεί το πρόβλημα του Alter;

Η περιπέτεια συνεχίζεται για όλους μας που εργαζόμαστε εκεί. Συμπληρώσαμε έναν χρόνο με πολλά προβλήματα, σκαμπανεβάσματα, όπου τη μία το κανάλι άνοιγε και την άλλη έκλεινε, τη μια πληρωνόμασταν και την αλλά δεν πληρωνόμασταν  και  την αλλή δεν πληρωνόμασταν. Το πρόβλημα διαιωνίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα δούμε φως στο τούνελ του Alter, γι ΄αυτό και παλεύουμε. Θέλω να πιστεύω ότι τον Ιανουάριου και ματά θα ισορροπήσει η κατάσταση και από κει και πέρα το κανάλι θα πάρει τον δρόμο του. Με ρωτούν πολλοί γιατί δεν φεύγω, από την στιγμή που τα προβλήματα εμφανέστατα και δεν αρκεί μόνο η καλή προσπάθεια από τους παρουσιαστές, αλλά και όλους τους εργαζόμενους. Για μένα ίσως να είναι και πρόκληση αυτό το πράγμα. Πιάσαμε πιάτο; Ωραία! Ευκαιρία να εκτοξευθούμε και πάλι στην επιφάνεια. Σίγουρα, η χρονική συγκυρία δεν είναι κατάλληλη. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί. Όσοι εργαζόμαστε εκεί έχουμε θετική διάθεση να τα παραμερίσουμε όλα, αλλά φοβάμαι ότι δεν αρκε΄μόνο αυτή. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αν δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη δεν γίνεται τίποτα. 


Το καλοκαίρι ακουγόταν έντονα όστι σας φλέταραν τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ALPHA για να σας εντάξουν στο δυναμικό τους. Θα τολμούσατε μια μεταγγραφή;

Το λες, λες και είμαι  καμία » πολύφερνη νύφη». Εγώ δεν ενδίδω σε τέτοιου είδους φλέρτ, ούτε πότε έχω δηλώσει τι συζήτησα ή τι μπορεί να είχα. Αυτό που ισχύει και το έχω αποδεχτεί είναι πως σε φιλικό επίπεδο έκανα μια βόλτα από όλα τα μαγαζιά για να δω τι επικρατεί στον χώρο. Αυτό που καταλάβα είναι ότι είναι δύσκολο καιροί για » πρίγκιπες και βασιλίσσες» στην τηλεόραση. Έχουν παρέλθει οι εποχές που τα κανάλια σου έστρωαν κόκκινα χαλιά για να περάσεις και σου έταζαν εκατομμύρια. Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα συνεχίσει να παίρνει τα λεφτά που έπαιρνε κάποτε θα προσγειωθεί ανώμαλα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε γράψει πριν από μερικές εβδομάδες στο Twitter «είμαι πολύ απλήρωτος»;

Όλοι είμαστε απλήρωτοι! Από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έχουμε πάρει μίσθους μόνο τριών μηνών .Υποτίθεται ότι όλα τα χρωστούμενα θα δοθούν στους εργαζόμενους όταν θα βγεί κάποια άκρη με επένδυτες και όταν δούμε που θα καταλήξει η ιστορία με το άρθρο99. Υποτίθεται ότι από τον Ιούλιο και μετά θα γινόταν κανονικά οι πληρωμές, αλλά ούτε και αυτό συμβαίνει..

Διαβάστε ακόμη:

Όταν «συνέλαβαν» την Νικολούλη να ψάχνει «Φως» σε… ψυγεία

Νικολούλη: «Το καράβι βουλιάζει»

Το μήνυμα της Νικολούλη για το ALTER