Αγγελική Νικολούλη: Το δημόσιο “ευχαριστώ” για τη μητέρα της και το καρφί της για… κάποια νοσοκομεία!

Αγγελική Νικολούλη

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια…

Τις τελευταίες ημέρες η Αγγελική Νικολούλη βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η μητέρα της νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου. Η κατάστασή της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ήταν πάρα πολύ σοβαρή, αιτία ήταν μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών και πραγματικά έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και η αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο έκανε λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν και ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Η Αγγελική Νικολούλη δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό της μητέρας της, παραμένοντας επί ώρες δίπλα της, ενώ ήταν εξαιρετικά προβληματισμένη για την λανθασμένη αρχική πρόβλεψη.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως ο κίνδυνος έχει περάσει και η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ τυχερή, ενώ έριξε και το “καρφί” της για τα άλλα νοσοκομεία που “τους πετάνε σαν τα σκυλιά”.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ιδιαίτερα στην χειρουργική κλινική, στην παθολογική κλινική και σε όλο το ακτινολογικό τμήμα. Πραγματικά νιώθουμε τυχεροί που υπάρχουν τέτοια νοσοκομεία με λαμπρούς επιστήμονες που καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή άνθρωποι. Που ίσως κάποιοι άλλοι, σε κάποια άλλα νοσοκομεία τους πετάνε σαν να είναι σκυλιά», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!