Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφήσει τις απειλές της»

Ρούλα Πισπιρίγκου

"Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της", λέει η Αγγελική Νικολούλη.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές της γυναίκας του.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα μηνύματα από τις απειλές της γυναίκας του, έχει κρατήσει στοιχεία», και προσδιόρισε το γεγονός της περίοδο όπου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο Φως στο Τούνελ, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Κι εμένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες.

Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”.