"Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της", λέει η Αγγελική Νικολούλη.
Νέα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα και την Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές της γυναίκας του.
Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα μηνύματα από τις απειλές της γυναίκας του, έχει κρατήσει στοιχεία”, και προσδιόρισε το γεγονός της περίοδο όπου ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το zappit.gr στη Google
για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο Φως στο Τούνελ, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ, η Αγγελική Νικολούλη είπε: “Κι εμένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες.
Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ