Αγγελική Νικολούλη για Ελευθερία Αγραφιώτου: «Και μόνο στην εικόνα σοκάρομαι»

Αγγελική Νικολούλη

"Στεναχωριέμαι πάρα πολύ σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος" ομολόγησε η Αγγελική Νικολούλη.

Με το Φως στο Τούνελ» ήρθε η Αγγελική Νικολούλη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μεταξύ άλλων υποθέσεων, δε, η ενημερωτική εκπομπή ασχολήθηκε με την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου που σόκαρε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους παρευρισκόμενους στο πλατό το προσωπικό σοκ που η ίδια αισθάνθηκε για αυτή την υπόθεση.

Ειδικότερα, λίγο πριν περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ειλικρινά το λέω και το ξαναλέω. Με την ιστορία της Αγραφιώτου επειδή έχω δεθεί πολύ, έχουμε κάνει και πολύ βαθιά έρευνα, και μόνο στην εικόνα, γιατί έχουμε κάνει την αυτοψία και έχουμε βρεθεί εκεί στον χώρο, σοκάρομαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος».

«Ειλικρινά σας μιλάω. Δηλαδή με έχει πιάσει από την αρχή που βγήκαμε στον αέρα ένα σοκ, μια συγκίνηση για αυτήν. Γιατί θα δούμε και τα στοιχεία σε λίγο που μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια».

«Είναι άγρια τα στοιχεία γιατί βρέθηκα σε εκείνον τον χώρο και έγιναν τόσα λάθη και από τον δήμο της περιοχής, τον δήμο Αμαρουσίου, που δεν πλήρωνε το ρεύμα και είχαν κόψει το φως. Και ήταν σκοτάδια εκεί… Κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης και χτύπησε. καταλαβαίνετε; Δηλαδή τόσα και τόσα λάθη, άγρια» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο Μεγάλο Κανάλι.