Αγγελική Νικολούλη για δολοφονία Καραϊβάζ: «Θυμάμαι ακόμα το ισχυρό σοκ, είχαμε συνεργαστεί εδώ στο Τούνελ»

Νικολούλη Καραϊβάζ

"Θυμάμαι Παρασκευή δεχθήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών μηνυμάτων", ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στις νεότερες εξελίξεις που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε το βράδυ της Παρασκευής για τη στυγερή δολοφονία του συναδέλφου της τον Απρίλιο του 2021.

«Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται, για να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καλού μας συναδέλφου, του Γιώργου Καραϊβάζ», ανέφερε στο ξεκίνημα του «Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

«Θυμάμαι Παρασκευή δεχθήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών μηνυμάτων, αφού η υπόθεση αυτή εξιχνιάζεται. Συνέλαβαν δύο άτομα, που φαίνεται πως ανήκουν στον χώρο των εκτελεστών. Μας ενδιαφέρει η έκβαση να είναι θετική», πρόσθεσε η δημοσιογράφος στη συνέχεια.

«Είχαμε συνεργαστεί αρχικά στο Τούνελ και μετά ήταν συνεργάτης της Ζήνας στο STAR. Πολεμούσε το έγκλημα και δεν άφηνε τίποτα στο σκοτάδι. Όταν ένας δημοσιογράφος μάχεται και κυνηγά το έγκλημα, εκεί υπάρχει και η αδικία και θέλεις τη δικαίωση. Σε λίγο, έτσι όπως πάμε, θα λέμε: έλα εδώ εσύ, πόσα θέλεις, πάρε αυτό το πακέτο και πήγαινε σκότωσε τον τάδε. Και μετά να μην πλησιάζει κανείς τους εγκεφάλους», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

«Η ιστορία είναι να αποκαλυφθεί και ποιος έδωσε την εντολή για αυτή την εκτέλεση. Εκτελέστηκε ένας δημοσιογράφος και αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Να κλείνουν στόματα και να μην μπορούν να γίνουν βαθιές έρευνες», σημειώνει η παρουσιάστρια του «Τούνελ».