Αγγελική Νικολούλη: Εξερράγη με μήνυμα τηλεθεατή – «Όχι, στο Τούνελ όχι»

Αγγελική Νικολούλη

"Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα" αναφώνησε, με νόημα, η Αγγελική Νικολούλη

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού ήρθε η Αγγελική Νικολούλη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του MEGA με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε, μάλιστα, την ενόχληση της για ένα μήνυμα που ήρθε από τηλεθεατή.

Ειδικότερα, λίγο πριν το ρολόι να δείξει μεσάνυχτα, οι συνεργάτες κάλεσαν κοντά την Αγγελική Νικολούλη και εκείνη απασφάλισε κοιτάζοντας βαθιά μέσα στον φακό. «Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχιζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε».

«Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

«Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα» συμπλήρωσε, σε έντονο ύφος, η Αγγελική Νικολούλη τη νύχτα της Παρασκευής.