Αγγελική Νικολούλη: «Αυτός είναι ο γιος μου»

Τι κι αν η ίδια ρίχνει συνέχεια «Φως στο τούνελ» σε ανεξιχνίαστες και δύσκολες υποθέσεις;

Κάποιοι δεν μπορούν να… βρουν το γιο της, με αποτέλεσμα να της έχουν… χρεώσει πολλούς, ή, για να ακριβολογώ, να της έχουν χρεώσει πολλά πρόσωπα ότι είναι ο μονάκριβος γιος της, ο Κωνσταντίνος.

Έτσι λοιπόν χθες, Τσικνοπέμπτη, η Αγγελική Νικολούλη… αναγκάστηκε να «συστήσει» το γιο της, ώστε να μην της… χρεώνουν άλλα πρόσωπα. Ιδού λοιπόν η φωτογραφία που ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος, αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο της.

Δίπλα από τη φωτογραφία της η Αγγελική Νικολούλη έγραψε πως «Φίλοι μου αυτός είναι ο μοναχογιός μου ο Κωνσταντίνος που με κάνει υπερήφανη. Σας το λέω γιατί τελευταία βλέπω σε δημοσιεύματα άλλα πρόσωπα στη θέση του…! Τσικνοπέμπτη σήμερα, ρίξτε το και λίγο έξω …

Η απορία βέβαια είναι το πώς κατάφερε τον Κωνσταντίνο να φωτογραφηθεί μαζί της, γιατί ο νεαρός σκηνοθέτης που εργάζεται με επιτυχία στην Αμερική αποφεύγει τη δημοσιότητα. Φαίνεται όμως, πως η μητέρα του τον έπεισε και έτσι… έριξαν φως στην παρεξήγηση που έχει γίνει αρκετές φορές, ώστε να σταματήσουν να βαφτίζουν ως «ο γιος της Κωνσταντίνος» άλλους που βρίσκονται δίπλα της σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Γρηγόρης Μελάς