Αγγελίδης: Δεν μου αρέσει η Μπουλέ και η Μανωλίδου, δεν γνωρίζω τη Συνατσάκη

Βίντεο: Καρφάκια και ...μπηχτές

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσιάστρια του καλοκαιρινού πρωινού του ΑΝΤ1, υποστήριξε τη Ράνια Θρασκιά και πέταξε το καρφάκι του για τη Μαίρη Συνατσάκη: «Την κα Συνατσάκη δεν την ξέρω ούτε προσωπικά, ούτε τηλεοπτικά. Η Ράνια είναι πολύ δυνατή, ξέρει να αναλάβει κάθε θέμα της πρωινής ζώνης, έχει να περάσει και να πει πάρα πολλά πράγματα».

Για την παλιά του συνεργάτιδα Σίσσυ Χρηστίδου είπε τα καλύτερα. «Η Σίσσυ τα έκανε όλα πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό δείχνει μια γυναίκα με ταλέντο, ευστροφία και αποτελεσματικότητα». Για τον Γρηγόρη ωστόσο, δεν κινήθηκε στο ίδιο ύφος: «Ο Γρηγόρης δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Κάπου μπορεί να το τράβηξε παραπάνω το σκοινί όσον αφορά την υπερπροβολή του».

Εκεί όμως που πραγματικά άσκησε σκληρή κριτική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ήταν για την Νάντια Μπουλέ και την Ευγενία Μανωλίδου. «Η Νάντια είναι πάρα πολυ καλή και στο χορό και στο τραγούδι. Δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια, δεν έχει μεταδοτικότητα. Είναι μια λαμπερή κοπέλα, χειρίζεται καλά τα media, της εύχομαι τα καλύτερα. Η Νάντια μου άρεσε περισσότερο από την Ευγενία. Η Ευγενία μου αρέσει ως γυναίκα, δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια». Σκεφτείτε δηλαδή, πόσο πολύ του αρέσει η Ευγενία…

Όσον αφορά τη δική του παρουσία στην τηλεόραση, αυτή παραμένει μετέωρη με βάση τα λεγόμενά του.

Δείτε το βίντεο: