Ανέβασαν ρολά τα στούντιο τατουάζ – Τι λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στο Live News

Γιώργος Μαυρίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Live News.

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist άνοιξε σήμερα το στούντιο τατουάζ του και απάντησε για το πώς κύλησε η πρώτη μέρα και τι γίνεται με τα ραντεβού που είχαν ακυρωθεί λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Ανοίξαμε σήμερα… Θα δούμε, αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Πολύς κόσμος από τα ακυρωμένα ραντεβού δεν ήρθε. Προσπαθούμε να παλέψουμε να βάλουμε κάποια ραντεβού ήδη. Αυτή η εβδομάδα είναι μία εβδομάδα που θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε να δουλέψουμε αρκετά. Θα δούμε…

Για να είμαι ρεαλιστής απέναντι σε όλους, οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τατουάζ είναι πιο… νεολαία, και δεν είμαστε και προφανώς δεν είμαστε και είδος πρώτης ανάγκης… Δεν έχει να κάνει με το φόβο του κορονοϊού, σας μιλάω πολύ ειλικρινά. Έχει να κάνει καθαρά με θέμα οικονομικό. Υπάρχουν πολλά παιδιά που με τις δουλειές τους δεν είναι οικονομικά καλά.

Είναι κάποιοι που μας λένε ότι θέλουν να κάνουν, αλλά καλύτερα να το κάνουν από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο προκειμένου να μαζέψουν λεφτά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.