Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά από σπάνιο πρόβλημα υγείας

«Παρακολουθώ τη ζωή μου να περνάει χωρίς εμένα, χωρίς να συμμετέχω σε αυτή»

Για τον Γολγοθά που περνάει τα τελευταία τρία χρόνια μίλησε η Yolanda Foster, αποκαλύπτοντας πως δεν μπορεί να διαβάσει, να γράψει, ακόμα και να παρακολουθήσει τηλεόραση. Η χολιγουντιανή σταρ που είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Real Housewives of Beverly Hills» δίνει σκληρό αγώνα κατά της νόσου Lyme ή αλλιώς βορρελίωση.

Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η Foster εξομολογείται: «Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι δίνω μάχη με τη νόσο του Lyme τα τελευταία τρία χρόνια. Έχασα τον πρώτο χρόνο προσπαθώντας να διαγνώσω τι έχω και πέρασα τα επόμενα δυο ψάχνοντας να βρω μια θεραπεία. Έπαιρνα από αντιβιοτικά για αρκετό διάστημα μέχρι και οτιδήποτε θα με έκανε καλά. Δυστυχώς, στις αρχές Δεκεμβρίου υποτροπίασα… Δεν μπορώ να διαβάσω, να γράψω, ή ακόμα και να παρακολουθήσω τηλεόραση, γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ πληροφορίες ή να μείνω συγκεντρωμένη. Είναι σαν κάποιος να έχει μπει στο μυαλό μου και να μου έχει δέσει τα χέρια πίσω από την πλάτη μου και εγώ απλά να παρακολουθώ τη ζωή μου να περνάει χωρίς εμένα, χωρίς να συμμετέχω σε αυτή».

Η Foster ευχαρίστησε την οικογένειά της και τους φίλους της για την συμπαράσταση, όπως επίσης και όλους τους θαυμαστές της που της στέλνουν συνεχώς μηνύματα: «Είμαι ευλογημένη. Έχω την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου μου, των παιδιών μου, και μερικών πραγματικών φίλων».

Καταλήγοντας η Foster πρόσθεσε πως δεν πρόκειται ποτέ να την λυγίσει η ασθένειά της και ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται σκληρά: «Όσο κουρασμένη και απελπισμένη κι αν αισθάνομαι μερικές φορές, έχω μια ισχυρή διάθεση να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην ασθένειά μου, μπορώ να σκεφτώ κάπως διαφορετικά , όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για όλους όσους πάσχουν από τη νόσο του Lyme ή κάποια εξουθενωτική ασθένεια που γνωρίζουμε τόσα λίγα για αυτή».