Ανδρέας Ροδίτης: «Υπήρχαν άνθρωποι στην ΕΡΤ που έπαιρναν μέχρι και 35.000 ευρώ τον μήνα»

Ανδρέας Ροδίτης

«Υπήρχε το 1% που προερχόταν από τις παρέες των κυβερνήσεων και πραγματικά συνέβησαν και όργια».

Ο Ανδρέας Ροδίτης προσκαλεί κάθε μεσημέρι τους τηλεθεατές να «κατέβουν» στην Στάση ΕΡΤ, την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τη Σόνια Φίλη. Είναι από τους δημοσιογράφους που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει ξαφνιάζει. Ο ίδιος μιλάει στη Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα…

[dfp_ads id=236982]

Υπάρχει η φήμη ότι όσοι δουλεύουν στην ΕΡΤ είναι καλοπληρωμένοι και τα «αρπάζουν». Υπήρχε πράγματι αυτό το φαινόμενο. Τώρα οι μισθοί είναι τέτοιοι που δεν σηκώνει συζήτηση. Υπήρχε όμως το 1% που προερχόταν από τις παρέες των κυβερνήσεων και πραγματικά συνέβησαν και όργια. Επίσης, κυκλοφορούν και πάλι αλλοιωμένα ποσά επί εποχής Κώστα Καραμανλή, που υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν μέχρι και 35.000 ευρώ τον μήνα, το 2004 με 2009. Είναι ένας πολύ εύκολος στόχος οτιδήποτε έχει να κάνει με το Δημόσιο. Και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Συνεργάζεστε συχνά με γυναίκες Είναι εύκολο; Φέτος είμαι με την καλή συνάδελφο Σόνια Φίλη. Γενικά όμως είναι δύσκολο πρόσωπο η γυναίκα στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή. Οι γυναίκες στην τηλεόραση βγάζουν νύχια και γίνονται πολύ ανταγωνιστικές. Εγώ πιστεύω στον πληθυντικό, πιστεύω στις ομάδες.