Ανδρέας Πετρόπουλος σε Αμαλία Κάτζου: «Επειδή έχεις θητεύσει στου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις και καλά»

Αμαλία Κάτζου

"Φυσικά και είχα θητεύσει και είμαι περήφανη. Τι σημαίνει αυτό, ότι δεν μπορώ να ξέρω; Ότι γνωρίζεις καλύτερα εσύ από μένα".

Ανδρέας Πετρόπουλος και Αμαλία Κάτζου αντάλλαξαν κάποιες… άβολες ατάκες, ενώ βρίσκοντας στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, στον ΑΝΤ1. Με αφορμή το αν η Έφη Αχτσιόγλου ανήκει στην ομάδα των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μια περίεργη αντιπαράθεση.

«Θέλω να πω δυο κουβέντες γι’ αυτά που άκουσα μέχρι τώρα, τα οποία σε ένα μεγάλο βαθμό δεν είναι αληθή. Η κα Αχτσιόγλου δεν ανήκει στους 53, πολύ καιρό τώρα, είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος και στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος με την Αμαλία Κάτζου:

Α.Κ. Πώς δεν ανήκει στους 53 Αντρέα μου; Του κ. Τσακαλώτου παιδί είναι η κ. Αχτσιόγλου, να κρύβουμε την αλήθεια; Πώς δεν ανήκει στους 53; Αγαπημένο κιόλας παιδί. Κακό είναι αυτό;

Α.Π. Συγγνώμη Αμαλία, επειδή έχεις θητεύσει στου Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι τα ξέρεις και καλά.

Α.Κ. Τι σημαίνει αυτό; Είναι μομφή για μένα; Φυσικά και είχα θητεύσει και είμαι περήφανη. Τι σημαίνει αυτό, ότι δεν μπορώ να ξέρω; Ότι γνωρίζεις καλύτερα εσύ από μένα.

Α.Π. Γιατί ταράζεσαι; Δεν σε ψέγω γι’ αυτό. Η Αχτσιόγλου έχει φύγει από τους 53 εδώ και τέσσερα χρόνια, ψάξε λίγο τις πηγές σου.