Άναυδη η Σία Κοσιώνη για τη δολοφονία στο Blue Horizon: «Μας έχει παγώσει, έχει στριφτεί το στομάχι μας»

Σία Κοσιώνη

"Να σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα και να το κάνει αυτό ένας ναυτικός, του οποίου η βασική δουλειά είναι να σώζει ανθρώπους από τη θάλασσα;" είπε η Σία Κοσιώνη.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, τον οποίον μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έσπρωξαν μέσα στη θάλασσα. Η Σία Κοσιώνη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό και σχολίασε την απάθεια του πληρώματος μπροστά στον πνιγμό του 36χρονου.

«Ένα περιστατικό που μας έχει παγώσει, μας έχει στριφτεί το στομάχι από την ώρα που το πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ» είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη και συνέχισε: «Αυτή η ιστορία χωρίζεται σε δύο σκέλη. Το πρώτο είναι τι γίνεται επάνω στον καταπέλτη και αυτός ο άτυχος άνθρωπος καταλήγει στο νερό, όπου εκεί έχουμε κατ’ αρχήν αυτήν την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και κόντρα σε κάθε κανόνα. Να σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα και να το κάνει αυτό ένας ναυτικός, του οποίου η βασική δουλειά είναι να σώζει ανθρώπους από τη θάλασσα;

Και το δεύτερο σκέλος ξεκινά από εκεί όπου ο άτυχος Αντώνης βρίσκεται στο νερό και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο όχι μόνο να τον σώσει, αλλά δεν γυρνούν να κοιτάξουν πίσω».