Ανατροπή στο θρίλερ της Λάρισας! Η νέα μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα…

Βάσω Κουκουνασούλη Σιλεβίστα

Όταν είδε τις φωτογραφίες της αγνοούμενης θυμήθηκε τη γυναίκα που είχε συναντήσει τυχαία στο δρόμο…

Η Βάσω Κουκουνασούλη Σιλεβίστα χάθηκε μυστηριωδώς από τη Λάρισα και η περίεργη εξαφάνισή της εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα. Σε δρόμο παράλληλα του Πηνειού ποταμού στρέφει πλέον τις έρευνες σημαντική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ». Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε μαζί με τη μάρτυρα στο σημείο που κρύβει το κλειδί του χαμού της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα.

Η μάρτυρας είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής πως αργά το απόγευμα της Κυριακής της Αποκριάς, φεύγοντας από το σπίτι μιας φίλης της βρέθηκε  στην οδό Γεωργιάδου για να ανάψει ένα κεράκι στον ναό του Αγίου Αχιλλείου. Στη διαδρομή είδε μια γυναίκα να προχωρά στην αντίθετη από εκείνη κατεύθυνση. Παρατήρησε πως φορούσε ένα καφέ μπουφάν, σκούρο παντελόνι, ήταν μετρίου αναστήματος και κανονικού βάρους. Δεν κρατούσε τσάντα και είχε τα χέρια της στις τσέπες.

Όταν αργότερα είδε τις φωτογραφίες της αγνοούμενης θυμήθηκε τη γυναίκα που είχε συναντήσει τυχαία στο δρόμο γιατί της φάνηκε πως έμοιαζαν.

Ανέφερε πως η γυναίκα αυτή είχε μπει από την Γεωργιάδου σε έναν παράδρομο που συνεχίζει παράλληλα στην κοίτη του Πηνειού ποταμού. Σύμφωνα με την μάρτυρα στο σημείο δεν υπάρχει καλός φωτισμός και η ίδια αναρωτήθηκε πως η γυναίκα με την οποία διασταυρώθηκε δεν φοβήθηκε μες στο σκοτάδι να κατευθυνθεί προς τα εκεί.  Όταν επέστρεψε στο σπίτι της είδε το ρολόι που κόντευε οκτώ.  Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τη συνάντησε γύρω στις επτά και μισή.

Ο αδελφός της αγνοούμενης μέσω του «Τούνελ» επικοινώνησε με την μάρτυρα. Τον ρώτησε αν πριν από χρόνια η Βάσω εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα της πόλης και  εκείνος της απάντησε θετικά. Λίγο αργότερα επικοινώνησε και πάλι μαζί της για να βεβαιωθεί αν η γυναίκα που είδε κρατούσε τσάντα, καθώς η τσάντα της Βάσως βρέθηκε στο σπίτι. Η μάρτυρας του απάντησε αρνητικά. Η ίδια κατέθεσε στις Αρχές που ήδη ξεκίνησαν νέες έρευνες στο σημείο.

«Αν σκότωσαν τη Βάσω που την πήγαν;»

Το «Τούνελ» που συνεχίζει τη βαθιά έρευνα στην υπόθεση βρέθηκε και πάλι στη γειτονιά του σπιτιού της Βάσως που είχε πρόθεση να πουλήσει. Εκεί συνάντησε τη θεία της αγνοούμενης μητέρας. Ανέφερε πως τις μέρες που η Βάσω βρισκόταν στη Λάρισα εκείνη δεν το γνώριζε, αλλά την είχε δει στην προηγούμενη επίσκεψη της στην πόλη. Στη συζήτηση παρενέβη και ο γιος της.

«Αν εσείς ανησυχείτε, εμείς ανησυχούμε διπλά. Θέλουμε να πέσει φως σ’ αυτήν την υπόθεση γιατί πιστεύω πως δεν ήταν μια τυχαία εξαφάνιση», τόνισε στη ρεπόρτερ.

Ξεκαθάρισε πως το οίκημα που μένει και συνορεύει με της Βάσως, είναι κληρονομιά από τον παππού τους.  Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έφτασαν στο «Τούνελ» σχετικά με τον τελευταίο ενοικιαστή του σπιτιού της Βάσως, ο οποίος φεύγοντας άφησε απλήρωτα ενοίκια.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο η αγνοούμενη να έπεσε στο ποτάμι, καθώς όπως είπε σε τρεις ανάλογες περιπτώσεις άνθρωποι που πνίγηκαν εκεί,  βρέθηκαν.

«Δεν είναι ζώο για να πεις ότι τη σκοτώσανε και τη μετέφεραν κάπου να τη θάψουν. Αν τη χτυπούσαν, κάποιος δεν θα έβλεπε κάτι;», αναρωτήθηκε.

Πηγή: anikolouli.gr