Ανατροπή Χατζηνικολάου! Θα περιμένει το ΑΛΤΕΡ- Ο ρόλος του Θέμου

Διαβάστε τι δήλωσε!

Ούτε ΑΝΤ1, ούτε ΣΚΑΪ, αλλά…ΑΛΤΕΡ ! Αυτή ήταν η απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποιός είχε…προειδοποιήσει χθες πολύ αργά το βράδυ  για κάποια έκπληξη, μέσω twitter! 

«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω» ανέφερε σήμερα μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Real Fm».

Δείτε το βίντεο

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε αρκετές επαφές τις προηγούμενες ημέρες και η αλήθεια είναι πως είχε προχωρημένες συζητήσεις -όπως και ο ίδιος ανέφερε- με κάποια κανάλια. Οι πληροφορίες μας ανέφεραν πως ήταν πολύ κοντά στην παρουσίαση μιας πολιτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1, ενώ είχε γίνει και μια κουβέντα με τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, οι προτάσεις αυτές, δεν ευδοκίμησαν -για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια-  και τελικά σήμερα το πρωί, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανακοίνωσε ότι θα περιμένει το ΑΛΤΕΡ!

Μέσω της εκπομπής του, έστειλε το μήνυμα του στους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter: «Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση.Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Και πρόσθεσε: «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter . Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί» Για να καταλήξει πως «είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».

Διαβάστε ακόμα:

Εξέλιξη! Τι δήλωσε ο Χατζηνικολάου για την επιστροφή του στην τηλεόραση!

Με ποιό άλλο κανάλι συζητά ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Η απάντηση Χατζηνικολάου στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ

Τι ζητούν από το Χατζηνικολάου οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ;

Τι είπε ο Χατζηνικολάου για το ΑΛΤΕΡ: «Μην έχετε αμφιβολία, θα βρω τι να κάνω»