Ανατρίχιασαν Καραβάτου – Κατσούλης με την περιγραφή του Σόμπολου για την υπόθεση Δουρή

υπόθεση Δουρή

Καραβάτου: «Είμαστε και πρωί...»

Καλεσμένος στο «Έτοιμο το πρωινό» ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για τα εγκλήματα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, ενώ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του γιου του Μανώλη Δουρή, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα στοιχεία της υπόθεσης.

[dfp_ads id=236982]

«Η γυναίκα του η κυρία Δουρή και τα παιδιά του τα μικρότερα αμφισβητούσαν από τότε τα γεγονότα. Εγώ έκανα μια καταγραφή των γεγονότων. Είχαμε πάει τότε στην Αργολίδα και ο Δουρής έψαχνε και ο ίδιος να βρει το παιδί του, ενώ γνώριζε που ήταν το παιδί τοποθετημένο. Από την έρευνα που είχε γίνει τότε προέκυψαν αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο. Ο Δουρής αυτοκτόνησε.

Τον Δουρή τον είχαν ξυλοκοπήσει άγρια μέσα στο αυτοκίνητο που τον πήγαινε στις φυλακές της Κέρκυρας από τον Κορυδαλλό κατά τη μεταγωγή, τον είχαν πετσοκόψει οι άλλοι συγκρατούμενοι του, όπως και στις φυλακές και αυτοκτόνησε ο άνθρωπος. Αλλά όμως, τα γεγονότα είναι αυτά. Δεν μπορώ εγώ συναισθηματικά επειδή μπορεί αν πρόκειται για τον πατέρα μου ή το θείο μου να τα τροποποιήσω. Μακάρι να μην ήταν έτσι.

Στην υπόθεση του Δουρή, θυμάμαι, όταν έφεραν το παιδάκι στην Αθήνα, στο νεκροτομείο μου λέει ο Φίλιππος Κουτσάφτης ο ιατροδικαστής ενώ εγώ κοίταζα κάτι άλλα πτώματα στους νεκροθαλάμους «έλα να σου δείξω». Άλλο πράγμα, κακοποιημένος, σε κακό χάλι το παιδί» είπε ο Πάνος Σόμπολος και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη θέλησαν να αλλάξουν το θέμα.