Ανατρεπτική εξέλιξη στο διπλό φονικό της Αίγινας! Τι αποκαλύπτει μάρτυρας που γνωρίζει πολλά στο νησί…

Φως στο Τούνελ

«Της είπα να προσέχει γιατί είναι λαμόγιο…» - «Μετά το φονικό κάποιοι βρέθηκαν με πολλά χρήματα».

Άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνουν τα όσα αποκάλυψε στο Φως στο Τούνελ, μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Αίγινα.

Θρίλερ για γερά νεύρα στην Αίγινα! Τους βασάνισαν και τους έκαψαν ζωντανούς…

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, πριν την κρίση η Μαρμαρινού είχε γίνει στόχος των τραπεζών στην Αίγινα, που διεκδικούσαν το μεγάλο ποσό που είχε αποταμιεύσει όλα αυτά τα χρόνια. Τόνισε πως κάποιοι τραπεζικοί υπάλληλοι διέρρεαν απόρρητα δεδομένα των καταθετών, που είχαν γίνει το αγαπημένο κουτσομπολιό του νησιού.

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως επιτήδειοι συνεργάζονταν με υπαλλήλους των τραπεζών και έπειθαν άτομα με υψηλά ποσά στους λογαριασμούς τους, να προχωρούν σε αναλήψεις. Στη συνέχεια τους πρότειναν να τα επενδύσουν στοχευμένα αλλού για υψηλό επιτόκιο, κάτι που γνωρίζει και η αστυνομία.

Ο ίδιος πιστεύει πως είχε δίκιο ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Διαλυνάς όταν είπε στην εκπομπή πως οι δράστες βασάνισαν και σκότωσαν μ’ αυτόν τον φρικτό τρόπο τα θύματα όχι για να βρουν χρήματα, αλλά για να μην επιστρέψουν αυτά  που είχαν πάρει από την Μαρμαρινού.

«Η Ειρήνη με είχε ρωτήσει τι είδους άνθρωπος ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο. Της είπα να προσέχει γιατί είναι λαμόγιο, που εμφανίζεται ως επιχειρηματίας πρώτης γραμμής. Αυτός και η παρέα του, ενώ χρωστούσαν πολλά, ξαφνικά βρέθηκαν με πολλά χρήματα. Τους έψαξε κανείς μετά τη δολοφονία;» είπε χαρακτηριστικά.

«Κατάλαβες τι σου λέω ή να στο ξαναπώ;»

Μετά την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση του φρικτού διπλού φονικού στην Αίγινα, τα στόματα άνοιξαν.

Σημαντικές πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, κάνουν λόγο για συγκεκριμένα πρόσωπα με περίεργο ρόλο που φαίνεται να είχε εμπιστευτεί η Ειρήνη Μαρμαρινού για τα οικονομικά της.

Το «Τούνελ» εντόπισε ένα από τα άτομα αυτά που ανέφερε πως γνώριζε τα θύματα, αλλά δεν είχε μαζί τους ούτε φιλικές , ούτε εχθρικές σχέσεις όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρνήθηκε πως στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Μαρμαρινού στο εμπόριο φιστικιού.

Σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας με τον δημοσιογράφο έδειχνε απρόθυμος να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα. Απέφυγε να μιλήσει με σαφήνεια  σχετικά με το αν η Μαρμαρινού του είχε εμπιστευτεί τα χρήματα που σήκωσε από τον λογαριασμό της στην τράπεζα για να τα επενδύσει.

Την ίδια αντίδραση είχε όταν ρωτήθηκε για ένα τρίτο πρόσωπο, κοινό γνωστό τους. Ο ίδιος έκλεισε τον διάλογο, ως εξής:

«Το γνωρίζω το άτομο αυτό, αλλά μη ξανασυζητάμε τα ίδια γιατί έχω δουλειά. Δεν ασχολούμαι, ούτε ξέρω τι έκαναν η Ειρήνη ή ο ανιψιός της ο Λάμπρος, ούτε και με ενδιαφέρει. Κατάλαβες ή να στο ξαναπώ; Για αυτές τις πληροφορίες να απευθυνθείς στην Αστυνομία…».

Πηγή: anikolouli.gr