Αναστατωμένοι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου – Ο Γιώργος Πατούλης ήταν χθες στην εκπομπή

Δημήτρης Οικονόμου

Χωρίστηκαν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου και αναμένουν τα τεστ COVID-19.

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου είναι αναστατωμένοι, καθώς το πρωί της Τρίτης τον είχαν καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής Σήμερα, στον ΣΚΑΪ. Το πρωί της Τετάρτης, οι δύο παρουσιαστές βγήκαν χωριστά στον αέρα και ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε τα εξής:

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας με την Μαρία γιατί είχαμε ένα κρούσμα χθες εδώ στον ΣΚΑΪ. Φιλοξενούσαμε τον κύριο Πατούλη στο στούντιό μας, ο οποίος ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν δήμαρχο στο γραφείο του. Επομένως, κι εμείς εδώ πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα.

Βεβαίως κι εδώ τηρούσαμε τα μέτρα όλα. Ο κ. Πατούλης ήρθε με την μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο, δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς, τηρήθηκαν τα πάντα.

Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, γιατί θεωρούμαστε επαφές. Θα κάνουμε τα τεστ όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, θα κάνουμε και τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, δεν έχουμε και πολλές επιλογές».