Αναστασία Παντούση: «Είναι πολύ μεγάλο βάρος, δεν υπάρχει δικαίωση»

Αναστασία Παντούση

"Είναι πολύ στενάχωρο" ομολογεί η Αναστασία Παντούση.

Την Αναστασία Παντούση συνάντησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου με την κάμερα της εκπομπής MEGA Stories, τη νύχτα της Τετάρτης, με αφορμή την έρευνα γύρω από το Ναυάγιο της Φαλκονέρας. Η γοητευτική ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ομότιτλη σειρά του Μεγάλου Καναλιού και εκμυστηρεύτηκε τις προσωπικές τις σκέψεις και τα δικά της συναισθήματα.

«Αναστασία, η Ειρήνη επέζησε. Η μοναδική επιζήσασα του Ναυαγίου του Σπύρου Πετρουλάκη, στο ναυάγιο της πραγματικής ζωής δεν επέζησε καμία γυναίκα. Τι αίσθηση σου αφήνει αυτό;» ρώτησε η Δώρα Αναγνωστοπούλου για να δώσει το λόγο στην καλεσμένη της, Αναστασία Παντούση η οποία αποκρίθηκε ως εξής. «Είναι μεγάλο βάρος που ξέρω ότι καμία γυναίκα δεν σώθηκε και εγώ πρέπει να υποδυθώ την Ειρήνη που, μετά από πάρα πολλές ώρες πάλης μέσα στη θάλασσα σώθηκε».

«Με κάποιον τρόπο, αν θέλεις, τιμάω αυτές τις γυναίκες. Αν και νομίζω ότι είναι πολύ αυτό που λέω γιατί δεν υπάρχει δικαίωση. Είναι άλλο η μυθοπλασία και είναι άλλο η ζωή. Και στη ζωή τα πράγματα είναι πάντα πιο δύσκολα».

«Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ στενάχωρο» συμπλήρωσε, με συγκίνηση, η Αναστασία Παντούση στο νέο επεισόδιο του MEGA Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου