Ανασκόπηση 2015: Αυτό το θέμα διαβάσατε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε!

Δημοψήφισμα 2015: Άγριος καβγάς Ψαριανού - Μακρυγιάννη - Αξελού... «Μην έρχεσαι πιωμένος»!

Ομηρικούς καβγάδες είχαμε την ευκαιρία να «απολαύσουμε» τη χρονιά που πέρασε στην ελληνική τηλεόραση. Τις μέρες του δημοψηφίσματος, τον περασμένο Ιούλιο, παρακολουθήσαμε πολλές συγκρούσεις στον αέρα. Μία από αυτές έκλεψε το ενδιαφέρον των αναγνωστών περισσότερο από κάθε άλλη. Στον αέρα του Alpha, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γιάννης Μακρυγιάννης και ο Ρήγας Αξελός αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της έκτακτης πολιτικής εκπομπής του σταθμού και ο συγκεκριμένος καβγάς σκαρφάλωσε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Ο συγκεκριμένος καβγάς ξεκίνησε ότι ο Ψαριανός αποκάλεσε τον Μακρυγιάννη “Κασιδιάρη”, ενώ λίγο αργότερα μια “έκρηξη” του Αξελού ώθησε την κατάσταση στα άκρα.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:Είναι ντροπή σου να μαζεύεις πελατεία και ψηφαλάκια! Είσαι ξεφτίλας!
ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Ο Κασιδιάρης και ο Κουφοντίνας μαζί είσαστε!
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Άκουσε να δεις κάτι, όταν θα έρχεσαι στο στούντιο δεν θα είσαι πιωμένος!
ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Στην υγειά σου Κασιδιάρη!
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Πόσα πήρες να ψηφίσεις ρε; Πουλημένε!
ΨΑΡΙΑΝΟΣ: 500 ρούβλια!
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: Πονάει απόψε που σας έσκισε ο Τσίπρας;

«Κόψε τη χυδαιότητα μαλ…! Σε έβρισα και δεν το παίρνω και πίσω!», είπε ο Ρήγας Αξελός. «Σταλινοφασίστες!», ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Ψαριανού. Η Έλλη Στάη που είχε σταθεί ανάμεσα στους δύο αντιμαχόμενους για να τους χωρίσει αναγκάστηκε να φωνάξει: «Εγώ εισηγούμε να φύγετε από το στούντιο! Κύριε Ψαριανέ θα φύγετε από το στούντιο! Το παίρνω στην ευθύνη μου»! Τελικά, οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση, ήταν αυτές που έδωσαν τέλος στο πρωτοφανές επεισόδιο.