Αν σε λένε Μάριο και είσαι καμηλοπάρδαλη στη Δανία, την έβαψες!

Στα βήματα του Γ Ράϊχ οι Δανοί οι οποίοι σκοτώνουν την μια μετά την άλλη τις καμηλοπαρδάλεις επειδή δεν έχουν ενδιαφέρουσα γενετική κληρονομιά!

 Μετά την φρικιαστική ευθανασία και σφαγή μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών του Μάριου της καμηλοπάρδαλης στον Ζωολογικό Κήπο της Κοπενχαγης, τώρα άλλος ένας ζωολογικός κήπος στη Δανία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πρέπει ενδεχομένως να προχωρήσει στην ευθανασία μιας υγιούς καμηλοπάρδαλης, με το ίδιο όνομα.

Ο ζωολογικός κήπος Γίλαντς Παρκ στο Βίντεμπεκ (δυτική Δανία) εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό για την επτάχρονη αρσενική καμηλοπάρδαλη για τους ίδιους λόγους: δεν έχει ενδιαφέρουσα γενετική κληρονομιά.

«Δεν θα μπορέσουμε να την κρατήσουμε αν αποκτήσουμε μια θηλυκή, επειδή θα είχαμε δύο αρσενικές που θα πάλευαν μεταξύ τους», εξήγησε μια φύλακας του ζωολογικού κήπου, η Γιάνι Λέιτβεντ Πούλσεν.
«Λάβαμε μια αρσενική καμηλοπάρδαλη υψηλού επιπέδου από γενετική άποψη και όλα θα εξαρτηθούν από το συντονιστή της αναπαραγωγής όταν θα έχουν άλλη μια καθαρόαιμη καμηλοπάρδαλη», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit