Alter, Σκορδά και «Μυστικά» οι χτεσινοί νικητές της τηλεθέασης!

Διαβάστε πώς τα πήγαν χτες οι εκπομπές, οι σειρές και τα δελτία στην τηλεθέαση.

Πρωϊνά Show

Χτες  η Φαίη Σκορδά ακριβώς σαράντα μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής και το comeback της «μανούλας» εκτίναξε ακόμα περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης.

Στο γενικό σύνολο το «Πρωινό Mou» του MEGA έκανε μέσο όρο 29 και μάλιστα έφτασε μέχρι και 32,8. Δεύτερη στην κατάταξη ήρθε η εκπομπή «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να σημειώνουν μέσο όρο 16,9 ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον «Καφέ» της στον ALPHA να φουσκώνει μέχρι το 12,8.

Δελτία Ειδήσεων – Alter

Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την επιστροφή του ALTER και του Νίκου Χατζηνικολάου;
 
Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 24,4 μέσο όρο ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου με το δελτίο του ανέβασε το ALTER στο 15,6. Χαμηλά ποσοστά για το δημοσιογράφο αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα καταφέρει να «χτίσει» ξανά τη σχέση που είχε με τους τηλεθεατές. Άλλωστε με το «καλησπέρα» του Χατζηνικολάου, δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη πέρασε στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 12,3 ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Αιμίλιος Λιάτσος που σημείωσε για το STAR μέσο όρο 11.

Prime Time

Τίτλους τέλους έριξαν για τη φετινή σεζόν τα «Μυστικά της Εδέμ». Η πετυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA που για τρία χρόνια υπήρξε το lead in του δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων μετακόμισε στη ζώνη του prime time και… πίκρανε τους απέναντι!

Η τηλεταινία που πρόβαλλε το MEGA για να δώσει το φινάλε της τρίτης σεζόν των «Μυστικών» χτύπησε υψηλές τηλεθεάσεις προκαλώντας τραύματα στους ανταγωνιστές της! Η σειρά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης έκανε μέσο όρο 42 ενώ το ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» και το action game «Wipe out» που προβλήθηκαν την ίδια ώρα από τον ΑΝΤ1 έκαναν μέσο όρο 12,1 και 8,9 μέσους όρους, αντίστοιχα. Η ξένη ταινία που πρόβαλλε ο ALPHA συγκέντρωσε λίγους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 6,1.

Γρηγόρης Μελάς