Αλτ στα πειράματα με τις ζωές μας

Με το μήνυμα “κυκλοφορούμε… ελεύθεροι. Είμαστε  ακόμη εδώ. Και συνεχίζουμε να Αντιστεκόμαστε!”, το δεύτερο φύλλο της “Απογευματινής των Εργαζομένων” βρίσκεται και σήμερα στα σημεία πώλησης των free press, αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας των απλήρωτων επί πέντε μήνες δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών της εφημερίδας “Απογευματινή”.

Ήδη η πρώτη φουρνιά εξαφανίστηκε από τα stand των free press και αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερη διανομή λίγο πριν τη λήξη (5 το απόγευμα) της στάσης εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!”.

Όπως υποστηρίζουν οι 130 εργαζόμενοι, “στόχος μας είναι να αναδείξουμε την πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, καθώς όχι μόνο εξακολουθούμε να είμαστε απλήρωτοι, αλλά απειλούμαστε και με μία αίτηση πτώχευσης που έχει ως στόχο να μας αναγκάσει σε παραίτηση από τα νόμιμα δικαιώματα μας, αλλά και να αναδείξουμε το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου των ΜΜΕ, και κυρίως την απίστευτη επίθεση που δέχεται συνολικά η ελληνική κοινωνία και όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι”.